Erle

kr 172,00
På lager
Farge Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Fiberinnhold
  56% Mohair, 26% Silke, 18% Ull
 • Vekt og løpelengde
  50 gram = ca. 325 meter
 • Strikkefasthet
  18 masker på strikkepinne nr. 5,5 = 10 cm
 • Anbefalt pinnestørrelse
  5

Kidsilk Erle fra Dale Garn er et luftig, børstet mohairgarn i luksusklassen som blir til lekre, florlette og myke plagg. Garnet er kløfritt samtidig som det har gode isolerende egenskaper, du holder deg varm uten å klø!  

Dette er et garn som er utrolig drøyt i bruk, ett nøste gir over 300 meter garn! Det sier også mye om hvor lett og luftig dette garnet er når nøstet er på 50 gram...

Kidsilk Erle fra Dale Garn er også perfekt som effektgarn.

For strikkeoppskrifter se Erle fra Dale Garn.

Tips: Bruk det enten alene eller prøv å strikke det sammen med andre garnkvaliteter. Du kan for eksempel legge det dobbelt, som mønstereffekt sammen med et rundspunnet ullgarn eller alpakka. Du finner mange klassiske design som passer dette garnet.

NB! Husk at den oppgitte strikkefastheten er veiledende, og at du kan strikke Kidsilk Erle med tynnere eller tykkere pinner alt etter hvilket resultat du ønsker.

 • Max 30°C ullvugge Vrides ikke Tåler ikke tørketrommel Tørkes flatt Max 100°C Oppbevares flatt Ikke klorbleking Bruk ikke skyllemiddel Tåler rens normal metode
Forklar vaskesymboler
Har du sett disse?
 1. Vaskelapp til Kidsilk Erle
  Dale Garn
  kr 5,00
 2. Line Langmo Påfugl
  73% Mohair, 22% Ull, 5% Polyamid
  kr 99,00

  Line Langmo Påfugl er et eksklusivt, langfibret og børstetmohairgarn. Dette gir superlette og luftige plagg som er elastiske, ikke siger og holder fasongen perfekt.

  Les mer
 3. Faerytale
  100% Fineste alpakka
  kr 92,00

  Faerytale er et eventyrlig lett, bløtt og vakkert garn.Det egner seg til både store og små plagg som både luner og kjennes mykt mot kroppen. Faerytale har et bredt fargespekter fra lyse, lette pasteller til mettede fargetoner.

  Les mer
 4. Pus
  70% Baby alpakka, 17% Akryl, 13% Polyamid
  kr 99,00

  Pus er et loddent, supermykt, lett og lekkert alpakkagarn med en kabelspunnet kjerne. Overflaten er fint børstet, og garnet passer perfekt til lette plagg. Pus er svært drøyt i bruk og kommer i klare, rene farger i tillegg til vakre natur- og pastellfarger.

  Les mer
 5. Sky
  70% Baby alpakka, 30% Mulbærsilke
  kr 69,00 kr 34,50

  Sky har vakker silkeglans og mykhet der den fine blandingen av silke og baby alpakka kommer til rette. Garnet er tynt og delikat og bør strikkes på tynne pinner når det brukes alene.

  Les mer
 6. Poncho
  Fra kr 1 376,00
 7. Nyhet
  Macaron Jakke, Gul
  Fra kr 1 032,00