Glitter Effektgarn

kr 31,00
På lager
Farge Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Fiberinnhold
  60% Viskose, 40% Polyester
 • Vekt og løpelengde
  20 gram = ca. 150 meter
 • Anbefalt pinnestørrelse
  3

Glitter effektgarn fra Dale Garn finnes i gull- og sølvfarge. Dette er et effektgarn i 60% viskose, som er en regenerert fiber laget av Cellulose(trefiber), og 40% metallisk, syntetisk polyester.

Glitter effektgarn egner seg like fint til strikking og hekling - alene eller sammen med et av våre andre garn. Det er supert til partytopper- og gensere og til en festclutch. Garnet gir flott effekt i tilbehør og i klassiske kofteborder.

Oppskrifter: Her finner du oppskrifter til Glitter Effektgarn.

Og selvsagt er det glitrende til strikket og heklet julepynt og nyttårsdekor.

Har du sett disse?
 1. Dale Alpakka
  100% Alpakka
  kr 79,00

  Alpakka er 3-tråds kamgarn i alpakka i luksusklassen. Garnet gir utrolig myke og lune plagg som ikke klør. Fargene blir spesielt vakre i alpakkafiber og garnet egner seg spesielt godt til lekre kofter, gensere, jakker og tilbehør som luer, halser og skjerf både til voksne og barn.

  Les mer
 2. Baby Ull
  100% SW Merinoull
  kr 57,00

  Baby Ull er et 4-tråds superwashbehandlet ullgarn spunnet av australsk merinoull i den fineste fiberkvaliteten. Garnet er velkjent blant alle som kjenner Dales Baby-kataloger. Våre Baby-kataloger er blitt rene samleobjekter, og både garnet og design har en sterk posisjon blant strikkefolket

  Les mer
 3. Erle
  56% Mohair, 26% Silke, 18% Ull
  kr 169,00

  Kidsilk Erle er et luftig, børstet mohairgarn i luksusklassen som blir til lekre, florlette og myke plagg. Bruk det enten alene eller prøv å strikke det sammen med andre garnkvaliteter.

  Les mer
 4. Line Langmo Påfugl
  73% Mohair, 22% Ull, 5% Polyamid
  kr 89,00

  Line Langmo Påfugl er et eksklusivt, langfibret og børstetmohairgarn. Dette gir superlette og luftige plagg som er elastiske, ikke siger og holder fasongen perfekt.

  Les mer
 5. Alpakka Magic
  63% Alpakka , 37 % Polyamid
  kr 94,00
 6. Rundpinner
  Gjestal Bamboo
  Natur, Bambus
  kr 79,00

  Rundpinner av beste kvalitet japansk bambus med en glatt overflate i natur farge. Lett og skånsom i hånden og passer til alle typer garn. Pinnene er sterke og holdbare.

  Les mer
 7. Utskiftbare pinner
  Nova Cubics
  Sølv, Metall
  kr 65,00 kr 45,50

  Firkantpinner i messing, dekket med skinnende krom for at garnet skal gli godt på pinnene. De er lette å holde i, og gir et godt grep. Anbefales spesielt for revmatikere.

  Les mer
 8. Rundpinner
  Symfonie
  Flerfarget, Bjørk
  kr 75,00 kr 52,50

  Pinner i regnbuefarget laminert bjørk. En av våre bestselgende serier for den som liker den eksklusiver trefølelsen. Spisset slik at maskene glir lett på plass, og gode å strikke med.

  Les mer