Lerke Pluss

kr 0,00
På lager
Farge Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Fiberinnhold
  53% Merinoull, 47% Egyptisk bomull
 • Vekt og løpelengde
  50 gram = ca. 80 meter
 • Strikkefasthet
  18 masker glattstrikk på strikkepinne nr. 5 = 10 cm
 • Anbefalt pinnestørrelse
  5

Lerke Pluss fra Dale Garn er et mykt og slitesterkt helårsgarn i fin merino-bomulls-blend. Garnet er mykt og behagelig mot huden og det klør ikke. Det er også behagelig å strikke med og ikke minst blir plaggene holdbare i bruk.

Dette er et godt alternativt garn til alle typer strikkeplagg, for eksempel når du synes ren ull blir for varmt. Dette er altså et perfekt garn for dem som er litt varme av seg.

Lerke Pluss er et supert garnvalg til kardigans, gensere, kofter og tilbehør til både voksne og barn, og det er like fint til både strikking og hekling.

Vi kan også anbefale Lerke Pluss til alle typer babyklær og babytepper.

NB! Husk at du kan strikke med Lerke Pluss fra Dale Garn, Cotinga fra Dale Garn og Freestyle fra Dale Garn etter samme oppskrift.

Oppskrifter: Her finner du oppskrifter til Lerke Pluss, Contiga og Freestyle.

 • Max 30°C ullvugge Vrides ikke Tåler ikke tørketrommel Tørkes flatt Max 100°C Oppbevares flatt Ikke klorbleking Bruk ikke skyllemiddel Tåler rens normal metode
Forklar vaskesymboler
Har du sett disse?
 1. Vaskelapp til Lerke PLuss
  Dale Garn
  kr 5,00
 2. Lille Lerke
  53% Merinoull, 47% Egyptisk bomull
  kr 71,00

  Lille Lerke er et mykt og slitesterkt helårsgarn i fin merino-bomullsblend, og en tynnere utgave av Lerke. Her er et godt garn til finere strikkeplagg og når ren ull er for varmt.

  Les mer
 3. Lerke
  53% Merinoull, 47% Egyptisk bomull
  kr 71,00

  Lerke er et mykt og slitesterkt helårsgarn i fin merino-bomullsblend. Dette er et godt alternativ til finere strikkeplagg og når du synes ren ull er for varmt.

  Les mer
 4. Dale Alpakka
  100% Alpakka
  kr 82,00

  Alpakka er 3-tråds kamgarn i alpakka i luksusklassen. Garnet gir utrolig myke og lune plagg som ikke klør. Fargene blir spesielt vakre i alpakkafiber og garnet egner seg spesielt godt til lekre kofter, gensere, jakker og tilbehør som luer, halser og skjerf både til voksne og barn.

  Les mer