Lothepus Hansbu genser

DG 351-06
Last ned (PDF)
Størrelser
Fra kr 0,00

På lager

  kr 810,00

  Totalt:
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Bente Presterud Røvik
  • Passer til
   Herre

  Lothepus Hansbu Genser er hentet fra katalogen Lothepus Bonanza, fra Dale Garn. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Alle vet at Lothe er mann for sin genser, og du ser ham knapt uten. Lothepus liker funksjonelle strikkeplagg med praktiske detaljer. Plagg som er perfekt for alle som elsker jakt, fiske og friluftsliv. Eller for folk som jobber på land eller på sjøen. Eller for de som bare vil ha en flott genser hjemme og på hytta. Lothe vet hva som skal til. Derfor har vi valgt å stikke de flotte plaggene i Dale Natural Lanolin Wool. Lanolin-behandlet ull er vannavvisende, og gir god varme- og isolasjonsevne selv når genseren er fuktig og våt. Vi snakker ekte ull for ekte mannfolk!

  STØRRELSER
  S (M) L (XL) XXL 

  PLAGGETS MÅL 

  Overvidde ca 95 (106) 112 (123) 134 cm 

  Hel lengde ca 68 (70) 72 (74) 76 cm 

  Ermelengde ca 55 (55) 55 (55) 55 cm

  TILBEHØR

  Glidelås 4 mm, sølv/offwhite, i passende lengde (følger ikke med i strikkepakken)

  PINNEFORSLAG

  Stor og liten rundpinne og strømpepinne nr 3,5 og 4

  STRIKKEFASTHET

  22 m strukturmønster på pinne nr 4 = 10 cm

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.