Viviane Genser

DG 369-01

  kr 1 066,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Trine Lise Høyseth
  • Passer til
   Dame

  Viviane Genser er hentet fra katalogen Dale Gull, Urban Retro, fra Dale Garn. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  De gamle koftebordene dukker til stadighet opp i ny forkledning, og det er alltid like gøy å se hvordan fornyelsen treffer stadig flere midt i strikkehjertet.  Og vi elsker det! Noen ganger er det nærmest umulig å kjenne igjen de gamle bordene. Magien skjer når staute primærsnitt i den gamle, trå kløulla byttes ut med det aller mykeste alpakkagarnet. Mønsteret endrer fullstendig karakter og ornamentikken blir så mye finere i tynnere garntyper. Og så er det fargene, da. Alpakkafiberen tar farger på en helt egen måte og får et mykt og delikat uttrykk. Dermed er det duket for vakre ornamenter og fine fargespill i melerte og ensfargede nyanser.

  STØRRELSER
  XS-S (M) L (XL) XXL


  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 86 (96) 106 (115) 125 cm
  Hel lengde
  midt foran ca 58 (60) 62 (64) 66 cm
  Ermelengde ca 47- 48 cm i alle størrelser

  PINNEFORSLAG
  Stor og liten rundp og strømpep nr 3 og 3,5
  Hjelpep


  STRIKKEFASTHET
  25 m mønstret glattstrikk på p nr 3,5 = 10 cm
  Mønster etter diagram B = ca 6 cm i bredden nederst og ca 2 cm øverst, 36 p fletter i høyden = 10 cm.

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.