Lily Kofte

DG 369-06

  kr 1 066,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Trine Lise Høyseth
  • Passer til
   Dame

  Lily Kofte er hentet fra katalogen Dale Gull, Urban Retro, fra Dale Garn. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  De gamle koftebordene dukker til stadighet opp i ny forkledning, og det er alltid like gøy å se hvordan fornyelsen treffer stadig flere midt i strikkehjertet.  Og vi elsker det! Noen ganger er det nærmest umulig å kjenne igjen de gamle bordene. Magien skjer når staute primærsnitt i den gamle, trå kløulla byttes ut med det aller mykeste alpakkagarnet. Mønstret endrer fullstendig karakter og ornamentikken blir så mye finere i tynnere garntyper. Og så er det fargene, da. Alpakkafiberen tar farger på en helt egen måte og får et mykt og delikat uttrykk. Dermed er det duket for vakre ornamenter og fine fargespill i melerte og ensfargede nyanser.


  STØRRELSER
  XS (S) M-L (XL) XXL


  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 81 (92) 103 (114) 126 cm
  Hel lengde foran ca 65 (66) 67 (68) 69 cm
  Ermelengde ca 47 cm i alle størrelser

  TILBEHØR (følger ikke med i strikkepakken)
  9-10 knapper

  PINNEFORSLAG
  Stor og liten rundp og strømpep nr 3 og 3,5

  STRIKKEFASTHET
  25 m glattstrikk på p nr 3,5 = 10 cm i bredden
  28 p glattstrikk på p nr 3,5 = 10 cm i høyden

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.