Rallygenser, Bringebær

DG 376-10

  kr 738,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Dale Garn, Trine Lise Høyseth
  • Passer til
   Dame

  Rallygenser i Bringebær er hentet fra katalogen Dale Gull, Vintage favoritter, fra Dale Garn. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Vi elsker Dale-GULL, de gode, gamle koftemønstrene som har vært med oss i 60–70 år og lenger. Dette er det staselige arvesølvet vi stadig børster støvet av. Det er også en viktig del av vår kulturarv som vi ønsker å holde i hevd. 

  Vi har fokus på kvalitetsgarn. Og vi er overbevist om at de gamle, ikoniske mønstrene kler nye, myke og tynnere garntyper i fineste alpakka og alpakka-blends, dvs Dale Alpakka og Alpakka Forte i lekre meleringer. Du får et lett og supermykt plagg, og det er godt å vite at Dales alpakka har flere «best-i-test»-resultater som viser at det ikke siger, og holder seg svært godt i bruk og vask. Dette er plagg du vil ha glede av lenge. Det synes vi er særs viktig når du legger utallige strikketimer i et praktplagg.


  STØRRELSER
  XS (S) M (L) XL


  PLAGGETS MÅL:
  Overvidde ca 88 (96) 104 (112) 120 cm
  Hel lengde ca 60 (62) 64 (66) 68 cm
  Ermelengde ca 48 cm, eller ønsket lengde

  PINNEFORSLAG:

  Stor og liten rundp
  og strømpep nr 3 og 3,5


  STRIKKEFASTHET:
  25 m glattstrikk på p nr 3,5 = 10 cm
  28 omganger glattstrikk på p nr 3,5 = 10 cm

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.