Jaguar Kofte

DG 376-12

  kr 1 066,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Dale Garn, Trine Lise Høyseth
  • Passer til
   Dame

  Jaguar Kofte er hentet fra katalogen Dale Gull, Vintage favoritter, fra Dale Garn. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Vi elsker Dale-GULL, de gode, gamle koftemønstrene som har vært med oss i 60–70 år og lenger. Dette er det staselige arvesølvet vi stadig børster støvet av. Det er også en viktig del av vår kulturarv som vi ønsker å holde i hevd. 

  Vi har fokus på kvalitetsgarn. Og vi er overbevist om at de gamle, ikoniske mønstrene kler nye, myke og tynnere garntyper i fineste alpakka og alpakka-blends, dvs Dale Alpakka og Alpakka Forte i lekre meleringer. Du får et lett og supermykt plagg, og det er godt å vite at Dales alpakka har flere «best-i-test»-resultater som viser at det ikke siger, og holder seg svært godt i bruk og vask. Dette er plagg du vil ha glede av lenge. Det synes vi er særs viktig når du legger utallige strikketimer i et praktplagg.


  STØRRELSER
  XS (S) M (L) XL

  PLAGGETS MÅL:
  Overvidde ca 88 (96) 104 (112) 120 cm
  Hel lengde ca 60 (62) 64 (66) 68 cm
  Ermelengde ca 48 cm eller ønsket lengde


  PINNEFORSLAG:
  Stor og liten rundp og strømpep nr 3 og 3,5


  STRIKKEFASTHET:
  25 m glattstrikk på p nr 3,5 = 10 cm
  28 omganger glattstrikk

  TILBEHØR: (følger ikke med i strikkepakken)
  8-9 knapper

  HUSK:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.