Brienne Genser, Petrol

DG 377-18

  kr 990,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Line Langmo by House of Yarn
  • Passer til
   Dame

  Brienne Genser i Petrol er hentet fra katalogen Colors of Summer med Line Langmo og Mini, fra Dale Garn. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Vår og sommer betyr fargefest for Line. Og i denne katalogen er det mye gult, lavendel, turkis og sjøgrønt. Det er jo ingen hemmelighet at hun rett og slett er fargegal! Og det må gjerne være litt quirky – altså litt smågærent på den gode måten. Det er ingen tvil om at fargene gjør masse ekstra for humøret.

  Farger er en veldig personlig greie. Det vet jeg. Og alle må finne sine favoritter. Heldigvis er ikke det noe hinder, for nå har Line virkelig overgått seg selv i fargekartet. Hennes PÅFUGL lever virkelig opp til navnet sitt, og vi tipper at du finner igjen absolutt alle fargene i fjærdrakten – og muligens enda noen flere.

  STØRRELSER
  S (M) L (XL)


  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 102 (113) (124) 136 cm
  Hel lengde ca 56 (58) 60 (62) cm
  Ermelengde ca 42 cm eller ønsket lengde

  PINNEFORSLAG
  Stor og liten rundp og strømpep nr 10 og 12


  STRIKKEFASTHET
  9 m glattstrikk med 1 tråd PÅFUGL og 1 tråd ALPAKKA MAGIC på p 12 = 10 cm

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.