Petite Bleiebukse

DG378-22
Fra kr 0,00

Utsolgt

Nøkkelinformasjon
  • Designer
    Dale Garn
  • Passer til
    Baby, Gutt, Jente

Petite Bleiebukse, oppskrift fra katalogen Lerke-nytt til baby & Kids.

Denne oppskriften, og katalogen bruker garn fra Dale Garn sin Lerke-familie. Det myke, deilige garnet i lekker blend av merino og egyptisk bomull. Et perfekt helårsgarn som funker til alt fra babyens aller første hentesett til ungenes hverdagsfavoritter. Passe varmt når det trengs – og ganske svalt nå når vi raskt går mot vår og sommer.

Nå ønsker vi at alle trofaste LERKE-fantaster overveldes av inspirasjon og fristende oppskrifter som havner på strikkelista. Og kanskje får vi noen nykommere i garnkretsen? Det hadde vært stor stas! Så nå håper vi at du finner noe søtt og nytt til strikkelista, enten du strikker til barnehage- og skoleungen eller skal fylle strikkeskuffa til en ny verdensborger. Er du invitert til baby shower eller forbereder barselsbesøk, er et mykt, hjemmestrikket babyteppe eller en liten romper en av de beste gavene til den nyfødte.


STØRRELSER 3-6 (9-12) 18 mnd


PLAGGETS MÅL
Livvidde ca 37 (40) 42 cm

FARGEALTERNATIV
Mørk rust 8117, Dus aprikos 8125 eller Lys karamell 3033


PINNEFORSLAG

Liten rundpinne og strømpepinne nr 4 og 5
Hjelpep
Heklenål nr 4


STRIKKEFASTHET

18 m glattstrikk på p nr 5 = 10 cm

HUSK:

Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.