Q-Symre Kofte, Bringebær og Natur

DG 382-04

  kr 902,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Ane Kydland Thomassen, Dale Garn
  • Passer til
   Dame

  Q-Symre er en redesignet serie basert på en gammel Dale-klassiker. DALE 2359 – navnløs, men de kjente bordene pryder en superflott genser strikket i Dale-klassikeren Heilo. Med litt detektivarbeid klarte vi å datere oppskriften til 1982. Vi liker originalen i to farger i positiv/negativ fargesetting, og har beholdt det uttrykket. Det gjør det enkelt for deg som vil bytte farger.

  Denne versjonen er Q-Symre som Kofte med Bringebær og Natur farge. Denne strikkepakken har garnet du trenger for å skape denne deilige og myke koften.

  Strikking er kultur og tradisjon med mening, og strikkefolket elsker kofter. Gleden av å skape med pinner og garn gir oss stadig nye mønster- og fargekombinasjoner og plagg som passer vår egen tid. Dessuten har vi et ansvar for å ta vare på og dele tradisjonsmønstrene, og det gjør vi når vi redesigner de gamle oppskriftene og skaper plagg vi har lyst til å bruke nå. På den måten puster vi liv i tradisjonelle håndverk, og det ønsker vi å dele med deg.

  STØRRELSER S (M) L (XL) XXL


  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 91 (99) 106 (117) 129 cm
  Hel lengde ca 56 (58) 60 (62) 64 cm
  Ermelengde ca 48 cm eller ønsket lengde

  TILBEHØR (følger ikke med i strikkepakken)

  9 knapper

  PINNEFORSLAG

  Stor og liten rundp og strømpep nr 2,5 og 3

  STRIKKEFASTHET

  26 m glattstrikk på p nr 3 = 10 cm
  32 omganger glattstrikk på p nr 3 = 10 cm

  HUSK:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.