Alex Genser, Blå

HOY 18-06

  kr 1 032,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Iselin Hafseld
  • Passer til
   Herre

  Alex Genser i Blå er hentet fra Best in Show fra House of Yarn. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Best in Show er et hefte med flott høststrikk til hele familien i en deilig garnpotpurri med gratis strikkeoppskrifter til baby, småbarn, han og henne fra Dale Garn og Du Store Alpakka. Alt du finner her på HOY.no.

  Som alltid ønsker vi å inspirere vi deg til å bli enda mer kreativ med pinner og garn. Og selvfølgelig håper vi at du finner det perfekte designet strikket i de perfekte fargene. For alle som elsker garn og strikking leter alltid etter det perfekte strikkeprosjektet. Alle har sine yndlinger, og treffer man plutselig på en helt ny ELSK-farge, er vel veien til pinnene kort!

  STØRRELSER
  S (M) L (XL) XXL


  PLAGGETS MÅL:
  Overvidde ca 98 (105) 112 (120) 129 cm
  Hel lengde ca 66 (68) 70 (72) 74 cm
  Ermelengde ca 54 cm (likt for alle størrelser)

  PINNEFORSLAG:

  Stor og liten rundp og strømpep nr 3 og 3,5
  Hjelpep


  STRIKKEFASTHET:

  22 m glattstrikk på p nr 3,5 = 10 cm
  28 m flettestrikk på p nr 3,5 = 10 cm

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.