Alma Jakke, Mørk Syrin

DSA 62-02

  kr 216,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Anne-Kirsti Espenes, Kari Haugen
  • Passer til
   Baby, Jente

  Alma Jakke i Cafe Latte er hentet fra katalogen Girly Alpakka, Sweet as Candy fra Du Store Alpakka. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Lykkelig er den jentungen som kan få en deilig hjemmestrikket dansekjole, et søtt svingskjørt, fin-fine blondetights og sesongen skjønneste jumper, jakke og genser pluss noe lekkert tilbehør i nydelig lace. Alt dette og mere til deler vi i denne katalogen fra Du Store Alpakka. Kanskje finner du noe som frister, enten du leter etter den søteste festkjolen eller skal strikke hverdagsplagg som ungen ønsker seg nå.

  Husk at Alpakka er langt mykere enn saueull, og selv den sarteste kan tåle vår alpakka rett på huden. Det er  er en såkalt hypoallergen fiber, og risikoen for allergiske reaksjoner er minimal. Fiberen inneholder ikke lanolin, men naturlig svovel som er gunstig for sart hud. Ingenting er så silkemykt som alpakka.

  STØRRELSER
  1 (2) 4 (6) 8 år

  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 60 (64) 68 (73) 77 cm
  Hel lengde ca 33 (38) 42 (45) 49 cm
  Ermelengde ca 19 (24) 27 (33) 36 cm

  TILBEHØR (følger ikke med i strikkepakken)
  6 (6) 7 (7) 8 knapper

  PINNEFORSLAG 

  Stor rundp og strømpep nr 3 og 3,5

  STRIKKEFASTHET 
  22 m glattstrikk på p nr 3,5 = 10 cm
  6 m mønster B og mønster C = ca 2 cm
  17 m mønster D på p nr 3,5 = 1 rapport = ca 7 cm

  Husk:
  Du får garn og strikkeoppskrift på papir inkludert i prisen. Oppskriften får du også tilsendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.