Eline Jakke, Gammelrosa

DSA 62-10
Fra kr 0,00

Utsolgt

Nøkkelinformasjon
  • Designer
    Anne-Kirsti Espenes, Kari Haugen
  • Passer til
    Baby, Jente

Eline Jakke i Gammelrosa er hentet fra katalogen Girly Alpakka, Sweet as Candy fra Du Store Alpakka. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

Lykkelig er den jentungen som kan få en deilig hjemmestrikket dansekjole, et søtt svingskjørt, fin-fine blondetights og sesongen skjønneste jumper, jakke og genser pluss noe lekkert tilbehør i nydelig lace. Alt dette og mere til deler vi i denne katalogen fra Du Store Alpakka. Kanskje finner du noe som frister, enten du leter etter den søteste festkjolen eller skal strikke hverdagsplagg som ungen ønsker seg nå.

Husk at Alpakka er langt mykere enn saueull, og selv den sarteste kan tåle vår alpakka rett på huden. Det er  er en såkalt hypoallergen fiber, og risikoen for allergiske reaksjoner er minimal. Fiberen inneholder ikke lanolin, men naturlig svovel som er gunstig for sart hud. Ingenting er så silkemykt som alpakka.

STØRRELSER
1 (2) 4 (6) 8 år


PLAGGETS MÅL

Overvidde ca 61 (64) 66 (69) 73 cm

Hel lengde ca 34 (38) 42 (46) 50 cm

Ermelengde ca 19 (24) 27 (33) 36 cm

TILBEHØR 

6 (7) 7 (8) 8 knapper (følger ikke med i strikkepakken)

PINNEFORSLAG 

Stor og liten rundp og strømpep nr 5 og 6

STRIKKEFASTHET 

17 m glattstrikk med 1 tråd i hver kvalitet på p nr 6 cm= 10 cm

11 m mønster A og B med 1 tråd i hver kvalitet på p nr 6 = 6 cm

18 m mønster C med 1 tråd i hver kvalitet på p nr 6 = 9,5 cm

Husk:

Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.