Frida Genser, Lys Blå

DSA 62-20

  kr 141,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Ane Cecilie Tofthagen, Kari Haugen
  • Passer til
   Baby, Jente

  Frida Genser i Lys Blå er hentet fra katalogen Girly Alpakka, Sweet as Candy fra Du Store Alpakka. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Lykkelig er den jentungen som kan få en deilig hjemmestrikket dansekjole, et søtt svingskjørt, fin-fine blondetights og sesongen skjønneste jumper, jakke og genser pluss noe lekkert tilbehør i nydelig lace. Alt dette og mere til deler vi i denne katalogen fra Du Store Alpakka. Kanskje finner du noe som frister, enten du leter etter den søteste festkjolen eller skal strikke hverdagsplagg som ungen ønsker seg nå.

  Husk at Alpakka er langt mykere enn saueull, og selv den sarteste kan tåle vår alpakka rett på huden. Det er  er en såkalt hypoallergen fiber, og risikoen for allergiske reaksjoner er minimal. Fiberen inneholder ikke lanolin, men naturlig svovel som er gunstig for sart hud. Ingenting er så silkemykt som alpakka.

  STØRRELSER
  1 (2) 4 (6) 8 år

  PLAGGETS MÅL 

  Overvidde ca 63 (67) 71 (75) 79 cm 

  Hel lengde ca 30 (35) 39 (42) 46 cm 

  Ermelengde ca 18 (23) 25 (32) 35 cm

  TILBEHØR 

  1-2 år: 3 knapper (følger ikke med i strikkepakken)

  PINNEFORSLAG 

  Stor rundp nr 4,5 og 5 

  Liten rundp nr 4,5

  STRIKKEFASTHET 

  1 rapport mønster etter diagram A, B, C og D på p nr 5, lett strukket = ca 4 cm

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.