Tabriz Kardigan, Lavendel

DSA 66-11

  kr 1 606,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Ane Kydland Thomassen, DM Collection
  • Passer til
   Dame

  Tabriz Kardigan er en oppskrift fra katalogen Chunky Alpakka Favorites fra Du Store Alpakka. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Ingenting slår en selvlaget, fluffy genser eller jakke i et kult design strikket i det fineste, mykeste luksusgarnet. Vi snakker toppen av garnlykke!

  I denne spennende katalogen finner du det strikket ett design etter akkurat samme oppskrift i tre forskjellige garnblandinger og i tre ulike fargevarianter. Basisen er FAERYTALE i ren, 100 prosent børstet alpakka. Så kan du velge om du vil mikse FAERYTALE med PUS, HEXA eller Alpakka TWEED – og strikke din favoritt i dine favorittfarger.

  Se de vakre, dype, krydrete nyansene – farger som minner om gamle, persiske tepper. Men en liten titt i fargekartene garanterer at du finner dine yndlingsfarger – enten du elsker duse, støvete pasteller eller trives best i nøytrale naturfarger. Your choice!

  STØRRELSER S-M (L-XL)


  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca
  (bakstykket x 2) 115 (132) cm
  Hel lengde ca 73 (75) cm
  Ermelengde ca 40 cm eller ønsket størrelse

  PINNEFORSLAG

  Stor rundp nr 9
  Strømpep nr 7


  STRIKKEFASTHET
  11 m mønster etter diagram A på p nr 9 = 10 cm
  12 m mønster etter diagram B på p nr 9 = 10 cm

  HUSK:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.