Curly Skulderveske

DSA67-15
Fra kr 0,00

Utsolgt

Nøkkelinformasjon
  • Designer
    Anne-Kirsti Espenes
  • Passer til
    Annet

Curly Skulderveske, en oppsrkift hentet fra Alpakka Nordic Summer katalogen til Du Store Alpakka.

Denne vesken er heklet med PIMA BABY – favoritten i 85 prosent peruansk Pima bomull og 15 prosent babyalpakka – et perfekt garn for sommerstrikk. Et mykere bomullsgarn skal du lete lenge etter.

Vil du skape kule plagg du kan fylle i feriekofferten, er Alpakka Nordic Summer katalogen perfekt. Den har 23 gratis oppskrifter med trendy motestrikk og kule klassikere. Singlet, jumpere, topper med korte eller lange ermer, shorts og kardigans. Og selvsagt noen lune mykiser til kjølige sommerkvelder og når-som-helst ellers. Alt i lekker lace og fete fletter paret med enkle strukturer og glattstrikk. Og alle får du selvfølgelig som strikkepakke her i HoY.no.

Det er noe løfterikt over å gå i gang med feriestrikken. Ferie med sol og sommer føles litt nærmere da, det er bare å bestille pakken for deg og sette i gang med strikkingen.


STØRRELSER

One Size 


PLAGGETS MÅL 

Diameter ca 32 cm

 

PINNEFORSLAG

Heklenål nr 3,5 og 5,5 

Strømpep nr 3,5 

TILBEHØR

1 knapp (følger ikke med i strikkepakken)

HEKLEFASTHET

12 st med dobbel tråd og heklenål nr 5,5 = 10 cm

HUSK:

Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.