Hattie Hårbånd, Dus Pistasje

DSA67-17

  kr 64,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Anne-Kirsti Espenes
  • Passer til
   Annet

  Hattie Hårbånd i Dus Pistasje, en oppsrkift hentet fra Alpakka Nordic Summer katalogen til Du Store Alpakka.

  Denne toppen er strikket med PIMA BABY – favoritten i 85 prosent peruansk Pima bomull og 15 prosent babyalpakka – et perfekt garn for sommerstrikk. Et mykere bomullsgarn skal du lete lenge etter.

  Vil du skape kule plagg du kan fylle i feriekofferten, er Alpakka Nordic Summer katalogen perfekt. Den har 23 gratis oppskrifter med trendy motestrikk og kule klassikere. Singlet, jumpere, topper med korte eller lange ermer, shorts og kardigans. Og selvsagt noen lune mykiser til kjølige sommerkvelder og når-som-helst ellers. Alt i lekker lace og fete fletter paret med enkle strukturer og glattstrikk. Og alle får du selvfølgelig som strikkepakke her i HoY.no.

  Det er noe løfterikt over å gå i gang med feriestrikken. Ferie med sol og sommer føles litt nærmere da, det er bare å bestille pakken for deg og sette i gang med strikkingen.

  STØRRELSER

  One Size 

  PLAGGETS MÅL 

  Lengde ca 55 cm 

  Bredde ca 10 cm 


  TILBEHØR (følger ikke med i strikkepakken)

  1 knapp 

  PINNEFORSLAG

  Strømpep nr 4 

  Heklenål nr 3,5

  STRIKKEFASTHET

  21 m mønster på p nr 4 = ca 10 cm

  HUSK:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.