Natural Lanolin Wool

kr 57,00
På lager
Farge Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Sertifikater
 • Fiberinnhold
  100% Ull
 • Vekt og løpelengde
  50 gram = ca. 100 meter
 • Strikkefasthet
  22 masker glattstrikk på strikkepinne nr. 4 = 10 cm
 • Anbefalt pinnestørrelse
  4

Natural Lanolin Wool fra Dale Garn er et 4-tråds naturlig ullgarn som ivaretar ullas opprinnelige egenskaper. Det betyr at garnet har  maksimal elastisitet og god varme- og isolasjonsevne, selv når plagget er fuktig og vått.

Etter farging tilsettes lanolin, som er naturlig ullfett, det øker ullas selvrensende og vannavstøtende egenskaper. Naturlig garn som dette gir deg de aller beste bruksegenskapene til for eksempel bleiebukser, ullundertøy, sokker og alle typer plagg til sport og fritid. Natural Lanolin Wool er det beste valget til barnehageungen, og er det naturlige valget til kofter og gensere til liten og stor. Med å bruke dette garnet får du gode og varme plagg for kalde dager.

Du kan selvfølgelig bruke Natural Lanolin Wool til alt av tilbehør – fra votter og vanter til sokker, støvelfòr, luer, skjerf og halser.

Natural Lanolin Wool fra Dale Garn egner seg uansett strikketeknikker. Alt fra mønsterstrikk til fine fletter og aranmønster, og alle typer strukturmønster.

Tips: Husk at du kan strikke med Lerke, Pure Lino, Natural Lanolin Wool, Pure ECO Wool, Falk og Heilo etter samme oppskrift.

Oppskrifter: Her finner du oppskrifter til FalkPure LinoNatural Lanolin WoolPure ECO WoolLerke og Heilo.

Tips: Lanolin vaskes gradvis ut av plagget. Vi anbefaler at du da bruker Sonett Ullkur med naturlig lanolin som gjør et utvasket plagg mykt og elastisk igjen. Ved regelmessig bruk av ullkur tar du vare på ullas beste egenskaper.

 • Max 30°C ullvugge Vrides ikke Tåler ikke tørketrommel Tørkes flatt Max 100°C Oppbevares flatt Ikke klorbleking Bruk ikke skyllemiddel Tåler rens normal metode
Forklar vaskesymboler
Har du sett disse?
 1. Vaskelapp til Lanolin
  Dale Garn
  kr 5,00
 2. Falk
  100% SW Ull
  kr 47,00

  Falk er et 4-tråds superwashbehandlet garn i ren, ny ull. Falk er et virkelig flerbruksgarn. Du velger Falk til barnhageklær, kofter, skigensere samt gensere og jakker til både liten og stor.

  Les mer
 3. Pure Eco Wool
  70% Økologisk ull, 30% Alpakka
  kr 75,00

  ECO Wool er et rundspunnet, lett og mykt garn som har beholdt ullas opprinnelige egenskaper. Det betyr maksimal elastisitet og god varme- og isolasjonsevne selv når plagget er fuktig og vått.

  Les mer
 4. Lerke
  53% Merinoull, 47% Egyptisk bomull
  kr 71,00

  Lerke er et mykt og slitesterkt helårsgarn i fin merino-bomullsblend. Dette er et godt alternativ til finere strikkeplagg og når du synes ren ull er for varmt.

  Les mer