Strømpegarn

kr 109,00
På lager
Farge Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Fiberinnhold
  75% SW Ull, 25% Polyamid
 • Vekt og løpelengde
  150 gram = ca. 390 meter
 • Strikkefasthet
  28 masker glattstrikk på strikkepinne nr. 3 = 10 cm
 • Anbefalt pinnestørrelse
  3
 • Produksjonsland
  Kina

Strømpegarn fra Gjestal Garn har en ekstra fin ullblend til tynne sokker, tilbehør og slitesterke plagg til fritid, skole og barnehage.

Normalt sett vil ett nøste med Strømpegarn holde til ett par med sokker, helt opp til store herresokker. Garnet passer bra både til strikking og hekling.

Oppskrifter: Her finner du oppskrifter med strømpegarn.

 • Max 40°C ullvugge Vrides ikke Tåler ikke tørketrommel Tørkes flatt Max 100°C Oppbevares flatt Ikke klorbleking Bruk ikke skyllemiddel Tåler rens normal metode
Forklar vaskesymboler
Har du sett disse?
 1. Ola Raggegarn
  80% Ull, 20% Nylon
  kr 29,00

  Ola Raggegarn fra Gjestal består av 80% ull og 20% nylon, og er derfor perfekt til å strikke sokker og strømper. Nylon gjør at garnet blir mer slitesterkt, noe som er viktig når man skal strikke sokker.

  Les mer
 2. Superwash Sport
  100% SW Ull
  kr 39,00

  Superwash Sport er et superwashbehandlet ullgarn til alle typer plagg som gensere, jakker, luer, skjerf og votter. Klassisk, mykt superwashgarn i 100% ren ny ull.

  Les mer
 3. Silja Superwash
  80% SW Ull, 20% Nylon
  kr 39,00

  Silja Superwash er et nylonforsterket ullgarn, og det beste valget til sokker og strømper. Det passer også til bruksplagg, gensere og jakker som skal tåle mye bruk og slitasje. En meget myk og fin kvalitet.

  Les mer
 4. Cortina Soft
  100% Ull
  kr 35,00

  Cortina soft er velegnet til tykke gensere og gode vinterluer. Det egner seg også godt til toving, og til å lage f.eks. tovede kurver, tøfler og sitteunderlag. Dette er et rent, ubehandlet ullgarn.

  Les mer