Camilla Pihl - Olava

kr 89,00
På lager
Farge Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Fiberinnhold
  50% Alpakka, 50% Peruansk Highland-Ull
 • Vekt og løpelengde
  50 gram = ca. 60 meter
 • Strikkefasthet
  12 masker glattstrikk på strikkepinne nr. 8 = 10 cm
 • Anbefalt pinnestørrelse
  8
 • Produksjonsland
  Peru

OLAVA fra Camilla Pihl og House of Yarn er et klassisk, singeltrådet garn i 50 % ren alpakka og 50 % peruansk highland-ull. Garnet er godt på pinnene, og gir et jevnt og fint maskebilde.

OLAVA er et deilig, mykt og behagelig strikkegarn i ren alpakka-ull-blend, og funker like fint til hekling og veving.

TIPS: OLAVA fra Camilla Pihl og House of Yarn er perfekt i klassisk mønsterstrikk, fete aran-fletter, delikate hullmønster og alle typer enkle strukturer i rette og vrange masker. OLAVA er supert i samstrikk med Fnugg og Pihlros.

Lek med farger: Du finner Olava, Fnugg og Pihlros i like farger, så her kan du lett leke deg med å strikke dobbelt garn ton-i-ton, få effekter med forskjellig garn i striper og mønster – eller mikse farger for et nydelig, melert uttrykk.

Tips! OLAVA fra Camilla Pihl og House of Yarn kan toves. Vær obs på at bleket, hvitt garn ikke kan toves (naturhvitt er ikke bleket).

Husk: Strikkefastheten som er oppgitt, er kun veiledende. Husk at du alltid skal følge strikkefastheten som er oppgitt i oppskriften.

Oppskrifter: Her finner du oppskriftene til Camilla Pihl serien med garn.

Hvorfor strikke med garn av Alpakka?
Det er mange gode grunner for at det neste plagget du strikker skal være i garn av Alpakka. Garnet er utrolig mykt, ingen kommer til å klage på at strikkeplagget klør. Alpakka er også regnet for å være enda varmere enn ull! Samtidig puster det godt, så du ikke blir klam.

Visste du at alpakka strengt tatt er hår, ikke ull? Pelsen, og garn, av Alpakka har et ørlite innhold av svovel, det gjør at plaggene du strikker til en viss grad er selvrensende. Lufter du plagget etter bruk slipper du å vaske det så ofte, og det vil holde seg enda lenger.

Hver gang du kjøper Camilla Pihl-garn, støtter du Mirasolskolen i Peru.

 • Max 30°C ullvugge Vrides ikke Tåler ikke tørketrommel Tørkes flatt Max 100°C Oppbevares flatt Ikke klorbleking Bruk ikke skyllemiddel
Forklar vaskesymboler
Har du sett disse?
 1. Vaskelapp til Olava
  House of Yarn
  kr 5,00
 2. Camilla Pihl - Pihlros
  50% Alpakka, 50% Peruansk Highland Wool
  kr 169,00
 3. Camilla Pihl - Fnugg
  100% Børstet Alpakka
  kr 99,00
 4. Camilla Pihl jutebag
  Camilla Pihl
  kr 99,00
 5. Camilla Pihl - Luxury rose pinnesett
  Camilla Pihl
  kr 1 395,00
 6. Camilla Pihl - Petite
  70% Baby Alpakka, 30% Mulbærsilke
  kr 75,00