Camilla Pihl - Pihlros

kr 169,00
På lager
Farge Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Fiberinnhold
  50% Alpakka, 50% Peruansk Highland Wool
 • Vekt og løpelengde
  100 gram = ca. 80 meter
 • Strikkefasthet
  8 masker glattstrikk på strikkepinne nr. 15 = 10 cm
 • Anbefalt pinnestørrelse
  15
 • Produksjonsland
  Peru

Pihlros fra Camilla Pihl og House of Yarn er et megachunky garn i 50 % ren alpakka og 50 % peruansk highland-ull. Dette er et kabelspunnet garn med mye volum som gir lette og luftige plagg. Pihlros er nydelig bløtt og supermykt, så dette kan du helt sikkert ha rett på huden.

TIPS: Kabelspunnet garn er en strikket «strømpe», med en hul kjerne. Det gir et svært elastisk garn som fyller maskene på en unik måte. Pihlros er supert å strikke med og helt nydelig i chunky aran-fletter. Men et så unikt garn gjør Pihlros like flott i enkel glattstrikk og rillestrikk.

Lek med farger: Du finner Pihlros, Fnugg og Olava i like farger, så her kan du lett leke deg med å strikke med dobbelt garn ton-i-ton, få effekter med forskjellig garn i striper og mønster – eller mikse farger for et nydelig, melert uttrykk.

Tips! Selv om dette ikke er et typisk tovegarn, kan CAMILLA PIHL PIHLROS toves. Vær obs på at bleket, hvitt garn ikke kan toves (naturhvitt er ikke bleket).

Husk: Strikkefastheten som er oppgitt, er kun veiledende. Husk at du alltid skal følge strikkefastheten som er oppgitt i oppskriften.

Oppskrifter: Her finner du oppskriftene til Camilla Pihl serien med garn.

Hvorfor strikke med garn av Alpakka?
Det er mange gode grunner for at det neste plagget du strikker skal være i garn av Alpakka. Garnet er utrolig mykt, ingen kommer til å klage på at strikkeplagget klør. Alpakka er også regnet for å være enda varmere enn ull! Samtidig puster det godt, så du ikke blir klam.

Visste du at alpakka strengt tatt er hår, ikke ull? Pelsen, og garn, av Alpakka har et ørlite innhold av svovel, det gjør at plaggene du strikker til en viss grad er selvrensende. Lufter du plagget etter bruk slipper du å vaske det så ofte, og det vil holde seg enda lenger.

Hver gang du kjøper Camilla Pihl-garn, støtter du Mirasolskolen i Peru.

 • Max 30°C ullvugge Vrides ikke Tåler ikke tørketrommel Tørkes flatt Max 100°C Oppbevares flatt Ikke klorbleking Bruk ikke skyllemiddel Tåler rens normal metode
Forklar vaskesymboler
Har du sett disse?
 1. Vaskelapp til Pihlros
  House of Yarn
  kr 5,00
 2. Camilla Pihl - Fnugg
  100% Børstet Alpakka
  kr 99,00
 3. Camilla Pihl - Olava
  50% Alpakka, 50% Peruansk Highland-Ull
  kr 89,00
 4. Camilla Pihl jutebag
  Camilla Pihl
  kr 99,00
 5. Camilla Pihl - Luxury rose pinnesett
  Camilla Pihl
  kr 1 395,00
 6. Camilla Pihl - Petite
  70% Baby Alpakka, 30% Mulbærsilke
  kr 75,00