Bomull Merino

kr 49,00
På lager
Farge Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Fiberinnhold
  50% Merinoull, 50% Bomull
 • Vekt og løpelengde
  50 gram = ca. 110 meter
 • Strikkefasthet
  22 masker glattstrikk på strikkepinne nr. 4 = 10 cm
 • Anbefalt pinnestørrelse
  4
 • Produksjonsland
  Kina

Bomull Merino fra Gjestal Garn er et rundspunnet kvalitetsgarn i fin merinoull og langfibret bomull. Dette er et mykt og behagelig garn med gode bruksegenskaper.

Dette er et perfekt helårsgarn til å strikke både babyplagg og småbarnsplagg, det er like velegnet til større barn og voksne. Bomull Merino er supert til sommerbruk, og er et svært populært garn til lettere kofter og mønsterstrikk når man synes at ull blir for varmt.

Bomull Merino fra Gjestal Garn er svært godt å strikke med og gir et jevnt og fint maskebilde. Garnet gir flott overflate i både fletter, strukturstrikk og hullstrikk til tillegg til glattstrikk og mønsterstrikk. Det passer også perfekt til tilbehør, plagg og interiørstrikk.

TIPS: Dette er et garn som er like velegnet til både hekling og strikking.

Tips: Husk at du kan strikke med Bomull-Merino, Pure Merino, Vestlandsgarn, Bomull NaturaBomull Sport og Superwash Sport etter samme oppskrift.

Oppskrifter: Her finner du oppskrifter med Bomull MerinoPure MerinoSuperwash SportVestlandsgarnBomull Natura og Bomull Sport.

 • Max 30°C ullvugge Vrides ikke Tåler ikke tørketrommel Tørkes flatt Max 100°C Oppbevares flatt Ikke klorbleking Bruk ikke skyllemiddel Tåler rens normal metode
Forklar vaskesymboler
Har du sett disse?
 1. Bomull Sport
  100% Mercerisert bomull
  kr 29,00

  Bomull sport er et rent, mercerisert bomullsgarn som kan brukes til interiør, klær, vaskekluter, grytekluter og håndklær. Supert til sommertopper, barneklær, heklede lappetepper og andre ting til interiøret.

  Les mer
 2. Superwash Sport
  100% SW Ull
  kr 39,00

  Superwash Sport er et superwashbehandlet ullgarn til alle typer plagg som gensere, jakker, luer, skjerf og votter. Klassisk, mykt superwashgarn i 100% ren ny ull.

  Les mer
 3. Pure Merino
  100% SW Merinoull
  kr 59,00

  Pure merino er et rundspunnet garn i 100 % myk og behagelig merinoull. På grunn av at garnet er superwashbehandlet, er det velegnet til baby- og barneplagg som må vaskes ofte. Pure Merino passer også ypperlig til kardigans, kofter, gensere, kjoler, jumpere og topper til både voksne og barn.

  Les mer
 4. Bomull Natura
  100% Bomull
  kr 29,00