Glow

kr 29,00
På lager
Farge Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Fiberinnhold
  85% Akryl, 15% Polyester
 • Vekt og løpelengde
  50 gram = ca. 50 meter
 • Strikkefasthet
  15 masker glattstrikk på strikkepinne nr. 6 = 10 cm
 • Anbefalt pinnestørrelse
  6
 • Produksjonsland
  Kina

Glow fra Gjestal Garn refleksgarn. Jo flere reflekser, jo bedre! Det gjelder alle, men særlig barna og deg som ferdes ute på mørke veier. Å være mer synlig i trafikken når det er mørkt trenger ikke se kjedelig ut. Dette er et garn du kan strikke flotte plagg til dem som er ute når det er mørkt.

Glow fra Gjestal Garn med sin reflekterende tråd egner seg supert til for eksempel luer, pannebånd, løshalser, skjerf, vanter, leggings, votter og støvelmansjetter.

NB! Garn med reflekterende tråd tilfredsstiller ikke kravene til CE-godkjent refleks. En godkjent refleks skal reflektere en viss mengde lys, og dekke en viss flate av plagget. Derfor anbefaler Gjestal Garn at man alltid bruker en godkjent refleks i tillegg til plagg strikket i garn med reflekterende tråd.

Oppskrift: Her finner du strikkeoppskrifter med Glow.

 • Max 30°C ullvugge Vrides ikke Tåler ikke tørketrommel Tørkes flatt Max 100°C Oppbevares flatt Ikke klorbleking Bruk ikke skyllemiddel Tåler rens normal metode
Forklar vaskesymboler
Har du sett disse?
 1. Strømpegarn
  75% SW Ull, 25% Polyamid
  kr 109,00

  Strømpegarn har en ekstra fin ullblend til tynne sokker, tilbehør og slitesterke plagg til fritid, skole og barnehage. Garnet kan benyttees til strikking og hekling.

  Les mer
 2. Bomull Merino
  50% Merinoull, 50% Bomull
  kr 49,00

  Bomull Merino fra Gjestal Garn er et rundspunnet kvalitetsgarn i fin merinoull og langfibret bomull. Dette er et mykt og behagelig garn med gode bruksegenskaper.

  Les mer
 3. Bomull Natura
  100% Bomull
  kr 29,00