Ola Raggegarn

kr 29,00
På lager
Farge Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Fiberinnhold
  80% Ull, 20% Nylon
 • Vekt og løpelengde
  50 gram = ca. 100 meter
 • Strikkefasthet
  22 masker glattstrikk på strikkepinne nr. 4 = 10 cm
 • Anbefalt pinnestørrelse
  4

Ola Raggegarn fra Gjestal Garn består av 80% ull og 20% nylon, det gir god isolasjon og ekstra slitestyrke. Derfor er dette garnet derfor perfekt til å strikke ragger, ullsokker og strømper av. 

 • Max 40°C ullvugge Vrides ikke Tåler ikke tørketrommel Tørkes flatt Max 100°C Oppbevares flatt Ikke klorbleking Bruk ikke skyllemiddel Tåler rens normal metode
Forklar vaskesymboler
Har du sett disse?
 1. Strømpegarn
  75% SW Ull, 25% Polyamid
  kr 99,00

  Strømpegarn har en ekstra fin ullblend til tynne sokker, tilbehør og slitesterke plagg til fritid, skole og barnehage. Garnet kan benyttees til strikking og hekling.

  Les mer
 2. Superwash Sport
  100% SW Ull
  kr 35,00

  Superwash Sport er et superwashbehandlet ullgarn til alle typer plagg som gensere, jakker, luer, skjerf og votter. Klassisk, mykt superwashgarn i 100% ren ny ull.

  Les mer
 3. Silja Superwash
  80% SW Ull, 20% Nylon
  kr 35,00

  Silja Superwash er et nylonforsterket ullgarn, og det beste valget til sokker og strømper. Det passer også til bruksplagg, gensere og jakker som skal tåle mye bruk og slitasje. En meget myk og fin kvalitet.

  Les mer
 4. Bomull Sport
  100% Mercerisert bomull
  kr 29,00

  Bomull sport er et rent, mercerisert bomullsgarn som kan brukes til interiør, klær, vaskekluter, grytekluter og håndklær. Supert til sommertopper, barneklær, heklede lappetepper og andre ting til interiøret.

  Les mer