Reflex

kr 0,00
På lager
Farge Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Fiberinnhold
  50% Ull, 34% Akryl, 16% Reflekterende tråd
 • Vekt og løpelengde
  50 gram = ca. 50 meter
 • Strikkefasthet
  15 masker glattstrikk på strikkepinne nr. 6 = 10 cm
 • Anbefalt pinnestørrelse
  6

Reflex fra Gjestal Garn refleksgarn. Jo flere reflekser, jo bedre! Det gjelder alle, men særlig barna og deg som ferdes ute på mørke veier. Å være mer synlig i trafikken når det er mørkt trenger ikke se kjedelig ut. Dette er et garn du kan strikke flotte plagg til dem som er ute når det er mørkt.

Glow fra Gjestal Garn med sin reflekterende tråd egner seg supert til for eksempel luer, pannebånd, løshalser, skjerf, vanter, leggings, votter og støvelmansjetter.

NB! Garn med reflekterende tråd tilfredsstiller ikke kravene til CE-godkjent refleks. En godkjent refleks skal reflektere en viss mengde lys, og dekke en viss flate av plagget. Derfor anbefaler Gjestal Garn at man alltid bruker en godkjent refleks i tillegg til plagg strikket i garn med reflekterende tråd.

 • Max 30°C ullvugge Vrides ikke Tåler ikke tørketrommel Tørkes flatt Max 100°C Oppbevares flatt Ikke klorbleking Bruk ikke skyllemiddel Tåler rens normal metode
Forklar vaskesymboler
Har du sett disse?
 1. Glow
  85% Akryl, 15% Polyester
  kr 29,00

  Glow med sin reflekterende tråd egner seg supert til f.eks. luer, pannebånd, løshalser, skjerf, vanter, leggings, votter og støvelmansjetter.

  Les mer
 2. Ola Raggegarn
  80% Ull, 20% Nylon
  kr 29,00

  Ola Raggegarn fra Gjestal består av 80% ull og 20% nylon, og er derfor perfekt til å strikke sokker og strømper. Nylon gjør at garnet blir mer slitesterkt, noe som er viktig når man skal strikke sokker.

  Les mer
 3. Strømpegarn
  75% SW Ull, 25% Polyamid
  kr 109,00

  Strømpegarn har en ekstra fin ullblend til tynne sokker, tilbehør og slitesterke plagg til fritid, skole og barnehage. Garnet kan benyttees til strikking og hekling.

  Les mer
 4. Pure Merino
  100% SW Merinoull
  kr 59,00

  Pure merino er et rundspunnet garn i 100 % myk og behagelig merinoull. På grunn av at garnet er superwashbehandlet, er det velegnet til baby- og barneplagg som må vaskes ofte. Pure Merino passer også ypperlig til kardigans, kofter, gensere, kjoler, jumpere og topper til både voksne og barn.

  Les mer