Home & Cottage Wool

kr 349,00
På lager
Farge Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Fiberinnhold
  60 % Ren ny ull, 40 % Nylon
 • Vekt og løpelengde
  500 gram = ca. 250 meter
 • Anbefalt pinnestørrelse
  12
 • Produksjonsland
  Kina

Home & Cottage Wool fra Knit at Home er et chunky, selvstripende ull-blend garn til alle typer interiørprosjekter

Nå kan du strikke og hekle kule ting til huset og hytta. Dette er et garn som egner seg spesielt godt til alle typer tepper og pledd, mandalaer, gulvtepper og -løpere, store sitteputer og mindre sofaputer, kurver og oppbevaring, seng eller kosehule til husets kjæledyr, sitteunderlag, gyngestoltepper og overkast til stoler og sofaer.

Home & Cottage Wool fra Knit at Home har en unik konstruksjon med en kjernetråd i akryl som så er omspunnet av ull. Dette gir garnet både stabilitet og ekstra styrke.

Tips! Velg heklenål, pinner og fasthet etter bruksområde og hva du skal lage. Ting som skal tåle slitasje, som et gulvteppe eller en mandala, bør ha fastere hekle/strikkefasthet, mens et pledd eller en sofa­pute fint kan være løsere og mykere.

OBS Strikkefastheten er 7,5-9 masker i glattstrikk på pinne 8-12 = 10 cm

 • Max 30°C ullvugge Vrides ikke Tåler ikke tørketrommel Tørkes flatt Max 100°C Oppbevares flatt Ikke klorbleking Bruk ikke skyllemiddel Tåler rens normal metode
Forklar vaskesymboler
Kanskje trenger du også
 1. kr 119,00
  Chunky Wool
  100% Ull
  kr 119,00

  Chunky Wool er et megatykt 1-tråds garn i ren, ny ull til alle dine trendy strikkeprosjekter. Du kan like gjern strikke genser, lue, skjerf og sjal som deilig slumrepledd, tepper og puter i dette garnet. Prøv også med armstrikking med Chunky Wool. På en times tid har du et stort, deilig langskjerf eller sjal. Chunky Wool finnes i seks flotte naturnyanser.

  Chunky Wool egner seg til toving.

  Les mer
 2. kr 45,00
  Superfine Alpaca Merino
  80% Alpakka, 20% SW Merinoull
  kr 45,00

  Superfine Alpaca Merino er et 3-tråds kvalitetsgarn i fineste alpakka-merino-blend. Fibermiksen gir glansfulle, lette og delikate plagg der merinoull bidrar til god elastisitet og holdbare plagg. Superfine Alpaca Merino er en myk kvalitet som egner seg til alle typer plagg til både små og store. Garnet passer like bra til strukturstrikk, fletter, hull- og flerfarget mønsterstrikk.

  Les mer
 3. kr 39,00
  Superfine Merino Wool
  100% SW Merinoull
  kr 39,00

  Superfine Merino Wool er 100% superwashbehandlet merinoull i perlétvinn. Den spesielle tvinningen gir et garn med mye volum og elastisitet, og jevnt og fint maskebilde. Garnet er svært mykt og lettstelt, og egner seg spesielt godt til baby- og barneplagg, men også finere strikkeplagg til voksne.

  Les mer
 4. kr 39,00
  Superfine Baby Merino
  100% SW Merinoull
  kr 39,00