Chunky Wool

kr 119,00 kr 83,30
På lager
Farge Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Fiberinnhold
  100% Ull
 • Vekt og løpelengde
  200 gram = ca. 25 meter
 • Strikkefasthet
  3 masker glattstrikk på strikkepinne nr. 30 = 10 cm
 • Anbefalt pinnestørrelse
  30

Chunky Wool fra Knit at Home er et megatykt 1-tråds garn i ren, ny ull til alle dine trendy strikkeprosjekter. Du kan strikke alt fra genser, lue, skjerf og sjal; eller et deilig slumrepledd, teppe eller pute, og er dermed et garn med mange muligheter.

Tips: Prøv også med armstrikking med Chunky Wool. På en times tid har du et stort, deilig langskjerf eller sjal. Chunky Wool finnes i seks flotte naturnyanser.

Husk: For å gi deg enda flere muligheter egner også Chunky Wool garn fra Knit at Home seg til toving.

Oppskrifter: Her finner du oppskrifter til Chunky Wool.

 • Håndvask Vrides ikke Tåler ikke tørketrommel Tørkes flatt Max 100°C Oppbevares flatt Ikke klorbleking Bruk ikke skyllemiddel Tåler rens normal metode
Forklar vaskesymboler
Har du sett disse?
 1. Home & Cottage Wool
  60 % Ren ny ull, 40 % Nylon
  kr 349,00 kr 244,30
 2. Pure Merino
  100% SW Merinoull
  kr 49,00

  Pure merino er et rundspunnet garn i 100 % myk og behagelig merinoull. På grunn av at garnet er superwashbehandlet, er det velegnet til baby- og barneplagg som må vaskes ofte. Pure Merino passer også ypperlig til kardigans, kofter, gensere, kjoler, jumpere og topper til både voksne og barn.

  Les mer
 3. Bomull Merino
  50% Merinoull, 50% Bomull
  kr 49,00

  Bomull Merino fra Gjestal Garn er et rundspunnet kvalitetsgarn i fin merinoull og langfibret bomull. Dette er et mykt og behagelig garn med gode bruksegenskaper.

  Les mer
 4. Strømpegarn
  75% SW Ull, 25% Polyamid
  kr 99,00

  Strømpegarn har en ekstra fin ullblend til tynne sokker, tilbehør og slitesterke plagg til fritid, skole og barnehage. Garnet kan benyttees til strikking og hekling.

  Les mer