Classic Cotton Merino

kr 0,00
På lager
Farge Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Fiberinnhold
  50% Merinoull, 50% Bomull
 • Vekt og løpelengde
  50 gram = ca. 110 meter
 • Strikkefasthet
  21 masker glattstrikk på strikkepinne nr. 4 = 10 cm
 • Anbefalt pinnestørrelse
  4

Classic Cotton Merino fra Knit at Home er et garn av god kvalitet, i fin merinoull og langfibret bomull. Miksen av bomull og merino gir garnet rund og fin struktur og et flott fargespill.

Her får du et mykt og behagelig garn med gode bruksegenskaper, et helårsgarn til både babystrikk og småbarnsplagg, og strikk til større barn og voksne.

Classic Cotton Merino fra Knit at Home har en Bomull og merino blend som er super til sommerbruk, og er svært populært til lettere kofter og mønsterstrikk.

Tips: Classic Cotton Merino fra Knit at Home er et garn som egner seg like godt til strikking og hekling.

 • Max 30°C ullvugge Vrides ikke Tåler ikke tørketrommel Tørkes flatt Max 100°C Oppbevares flatt Ikke klorbleking Bruk ikke skyllemiddel Tåler rens normal metode
Forklar vaskesymboler
Har du sett disse?
 1. Pure Merino
  100% SW Merinoull
  kr 59,00

  Pure merino er et rundspunnet garn i 100 % myk og behagelig merinoull. På grunn av at garnet er superwashbehandlet, er det velegnet til baby- og barneplagg som må vaskes ofte. Pure Merino passer også ypperlig til kardigans, kofter, gensere, kjoler, jumpere og topper til både voksne og barn.

  Les mer
 2. Bomull Merino
  50% Merinoull, 50% Bomull
  kr 49,00

  Bomull Merino fra Gjestal Garn er et rundspunnet kvalitetsgarn i fin merinoull og langfibret bomull. Dette er et mykt og behagelig garn med gode bruksegenskaper.

  Les mer
 3. Merino Babyull
  100% SW Merinoull
  kr 49,00

  Merino Babyull er et superwashbehandlet garn av merinoull som passer flott til babyplagg og finstrikk. Garnet passer også ypperlig til kjoler, jumpere, topper og kardigans til både voksne og barn.

  Les mer