Superfine Merino Wool

kr 39,00 kr 27,30
På lager
Farge Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Fiberinnhold
  100% SW Merinoull
 • Vekt og løpelengde
  50 gram = ca. 105 meter
 • Strikkefasthet
  22 masker glattstrikk på strikkepinne nr. 4 = 10 cm
 • Anbefalt pinnestørrelse
  4

Superfine Merino Wool fra Knit at Home er et garn i 100% superwashbehandlet merinoull med perlétvinn. Den spesielle tvinningen gir et garn med mye volum og elastisitet, samtidig som den gir et jevnt og fint maskebilde.

Garnet er svært mykt og lettstelt, og egner seg spesielt godt til baby- og barneplagg, men også finere strikkeplagg til voksne.

Vi anbefaler Superfine Merino Wool garn fra Knit at Home til alle typer strukturstrikk, fletter, hullstrikk, flerfarget og nordiske mønster.

 • Max 30°C ullvugge Vrides ikke Tåler ikke tørketrommel Tørkes flatt Max 100°C Oppbevares flatt Ikke klorbleking Bruk ikke skyllemiddel Tåler rens normal metode
Forklar vaskesymboler
Har du sett disse?
 1. Pure Merino
  100% SW Merinoull
  kr 49,00

  Pure merino er et rundspunnet garn i 100 % myk og behagelig merinoull. På grunn av at garnet er superwashbehandlet, er det velegnet til baby- og barneplagg som må vaskes ofte. Pure Merino passer også ypperlig til kardigans, kofter, gensere, kjoler, jumpere og topper til både voksne og barn.

  Les mer
 2. Bomull Merino
  50% Merinoull, 50% Bomull
  kr 49,00

  Bomull Merino fra Gjestal Garn er et rundspunnet kvalitetsgarn i fin merinoull og langfibret bomull. Dette er et mykt og behagelig garn med gode bruksegenskaper.

  Les mer
 3. Merino Babyull
  100% Merinoull
  kr 39,00

  Merino Babyull er et superwashbehandlet garn av merinoull som passer flott til babyplagg og finstrikk. Garnet passer også ypperlig til kjoler, jumpere, topper og kardigans til både voksne og barn.

  Les mer
 4. Home & Cottage Wool
  60 % Ren ny ull, 40 % Nylon
  kr 349,00 kr 244,30