Løs vaier svart med sølv

kr 29,00
På lager
Størrelse Velg
Totalt:
Nøkkelinformasjon
 • Materiale
  Plast
 • Farge
  Svart

Løs vaier til rundpinner finnes i flere forskjellige lengder. Den aller minste på 40 cm. kan kun benyttes på de korte utskiftbare pinnene. De andre passer til alle KnitPro sine utskiftbare pinner og hakkenåler.

Finnes også i fargene lilla/sølv og svart/gull.

Har du sett disse?
 1. Løs vaier svart med gull
  KnitPro
  Svart, Plast
  kr 29,00 kr 20,30

  Løse vaiere i svart med gullfarget overgang som passer til alle våre utskiftbare pinner og hakkenåler fra KnitPro. Finnes også i fargene svart med sølvfagret overgang og lilla med sølvfarget overgang. Perfekt for deg som foretrekker utskiftbare pinner fremfor pinner med fast vaier.

  Les mer
 2. Løs vaier lilla med sølv
  KnitPro
  Lilla, Plast
  kr 29,00

  Løse vaiere i lilla med sølvfarget overgang fra KnitPro. Disse vaierne kan brukes til utskiftbare pinner og hakkenåler fra alle KnitPro sine serier. Vaierne finnes også i fargene svart m/gull og svart m/sølv.

  Les mer
 3. Utskiftbare pinner
  Cubics
  Brun, Bjørk
  kr 79,00
 4. Utskiftbare pinner
  Bamboo
  Natur, Bambus
  kr 97,00 kr 67,90
 5. Utskiftbare pinner
  Symfonie
  Flerfarget, Bjørk
  kr 75,00

  Pinner i regnbuefarget laminert bjørk. En av våre bestselgende serier for den som liker den eksklusiver trefølelsen. Spisset slik at maskene glir lett på plass, og gode å strikke med.

  Les mer
 6. Utskiftbare pinner
  Nova Cubics
  Sølv, Metall
  kr 65,00 kr 45,50

  Firkantpinner i messing, dekket med skinnende krom for at garnet skal gli godt på pinnene. De er lette å holde i, og gir et godt grep. Anbefales spesielt for revmatikere.

  Les mer