Levering

Unfortunately we do not ship  outside of Norway. 
NB! Vi sender kun pakker til adresser i Norge - ikke inkludert Jan Mayen og Svalbard. 

Hos oss kan du velge mellom 2 ulike fraktmetoder. De to leveringsalternativene som kommer opp når du går til kassen er PostNord og HeltHjem. Får du ikke opp HeltHjem som et alternativ er grunnen at de ikke leverer til din adresse.

 

Fraktprisen er kr 59,- for begge alternativ når bestilling er under kr 650,- 

Gratis frakt på bestillinger over kr 650,- ved levering med PostNord. Har du handlet over kr 650,- og valgt PostNord som leveringsmetode vil gratis frakt automatisk tre i kraft og trekkes fra summen fra i kassen. 

 

Levering med HeltHjem levert på dør eller i postkasse

Hvis du ikke er hjemme når budet skal levere, eller hvis ikke bestillingen din får plass i postkassen eller av andre grunner ikke kan leveres med HeltHjem vil den bli sendt til nærmeste PickUp point. Du vil da bli varslet om endringen via SMS. 

 

Normal leveringstid: 1–5 virkedager fra pakken er sendt fra oss, avhengig av hvor du bor i landet. Ved stor pågang hos HOY.NO eller hos PostNord og HeltHjem, gjør vi oppmerksom på at levering kan ta lenger tid. Vi gjør spesielt oppmerksom på at økte mengder pakkepost i forbindelse med høytider og pandemier også kan føre til forsinkelser vi ikke kan forutse. Husk uansett å bestille i god tid om du ønsker å ha pakken i hende til en spesiell dato.  

 

  • Hvor er pakken min?
  • Jeg får beskjed om at pakken min er utlevert?

Kontakt oss