Levering

Hos oss kan du velge mellom 2 ulike fraktmetoder. De to leveringsalternativene som kommer opp når du er i kassen er PostNord og HeltHjem. Fraktprisen er kr 59,- for begge alternativ når bestilling er under kr 650,-

 

Gratis frakt på bestillinger over kr 650,- ved levering med PostNord.

 

Har du handlet over kr 650,- og valgt PostNord som leveringsmetode vil fri frakt automatisk tre i kraft og trekkes summen fra i kassen. 

 

Levering med HeltHjem levert på dør eller i postkasse

Hvis du ikke er hjemme når budet skal levere, eller hvis ikke bestillingen din får plass i postkassen eller av andre grunner ikke kan leveres med HeltHjem vil den bli sendt til nærmeste PickUp point. Du vil da bli varslet om endringen via SMS. 

 

Normal leveringstid: 1–5 virkedager fra pakken er sendt fra oss, avhengig av hvor du bor i landet. Ved stor pågang hos HOY.NO eller hos PostNord og HeltHjem, gjør vi oppmerksom på at levering kan ta lenger tid. Vi gjør spesielt oppmerksom på at økte mengder pakkepost i forbindelse med høytider og pandemier også kan føre til forsinkelser vi ikke kan forutse. Husk uansett å bestille i god tid om du ønsker å ha pakken i hende til en spesiell dato.  

 

  • Hvor er pakken min?
  • Jeg får beskjed om at pakken min er utlevert?

Kontakt oss