Peace maskemarkører

kr 125,00
På lager
Totalt:

Peace Maskemarkører er vakre fredsduer i hvit porselsen med blålilla vinger.

Maskemarkører kan brukes til mye, og her er det bare fantasien som setter begrensninger. Kanskje trenger du å merke hvor raglanfellingene skal være, eller merke begynnelse og slutt på et strukturmønster?

Et fantastisk hjelpeverktøy for alle som strikker, og ofte brukt for å markere begynnelsen/slutt på en omgang.

Peace Maskemarkørsett vil garantert falle i smak hos alle dyreelskere, eller kanskje som en "fredsgave" til en du har kranglet med? 

Settet inneholder 12 maskemarkører.

Har du sett disse?
 1. Gems maskemarkører
  KnitPro
  kr 125,00
 2. Skull Candy maskemarkører
  KnitPro
  kr 125,00
 3. Blooming Blue maskemarkører
  KnitPro
  kr 125,00
 4. Bluebell maskemarkører
  KnitPro
  kr 85,00 kr 59,50

  Bluebell maskemarkører fra KnitPro er 7 vakre maskemarkører i blå og svarte perler. Maskemarkørene kommer i en liten svart oppbevaringsmappe, og er et nyttig verktøy for holde orden på hvor man legger ut eller tar inn masker når man strikker.

  Les mer
 5. Midnight Beauty maskemarkører
  KnitPro
  kr 85,00 kr 59,50

  Midnight Beauty maskemarkører fra KnitPro er 7 vakre maskemarkører i svarte og blå perler. Maskemarkørene kommer i en liten svart oppbevaringsmappe, og er et nyttig verktøy for holde orden på hvor man legger ut eller tar inn masker når man strikker.

  Les mer
 6. Tangerine maskemarkører
  KnitPro
  kr 85,00 kr 59,50

  Tangerin maskemarkører fra KnitPro er 7 vakre maskemarkører i svarte og røde perler. Maskemarkørene kommer i en liten svart oppbevaringsmappe, og er et nyttig verktøy for holde orden på hvor man legger ut eller tar inn masker når man strikker.

  Les mer