House of Yarn og HOY.NO

House of Yarn er Norge og Nordens største merkevarehus og totalleverandør av kvalitetsgarn, design og accessoirer til faghandel og kjedebutikker. Vi står bak merkene Dale Garn, Du Store Alpakka, Camilla Pihl og Gjestal Garn. Vi importerer også strikkeutstyr fra anerkjente leverandører, som for eksempel KnitPro. Vår kjernevirksomhet er garn og tilbehør til håndstrikk, samt knitwear med ferdigkolleksjoner til sport og fritid, klassisk fashion og turistmarkedet. I tillegg til egne merker, leverer vi garn og ferdigstrikk til kjeder og private labels.

Nettbutikken HOY.NO

Vår nettbutikk gir deg den enkleste tilgangen til hele vårt store utvalg av garn med høy kvalitet og alt du måtte trenge av strikkepinner og tilbehør. Vårt mål er at du skal finne alt fra merkene Dale Garn, Du Store Alpakka, Gjestal Garn og Camilla Pihl i vår nettbutikk. Du vil etter hvert også finne inspirasjon og interessante artikler, alt samlet på hoy.no - så du enkelt kan finne inspirasjon til ditt neste strikkeproskekt.

Du som kunde er utrolig viktig for oss, derfor gjør vi vårt ytterste for at du skal få rask levering slik at du kan starte på ditt neste strikke- eller hekleprosjekt så fort som mulig. Vår kundeservice er også klar til å hjelpe deg.

Står du fast i en oppskrift kan du kontakte strikkehjelp@houseofyarn.no og få hjelp direkte fra designerne som lager oppskriftene.