Bytting og angrerett

Bytte

Hos HOY.NO utfører vi ikke bytte ved retur. Hvis du ønsker å bytte garn til en annen farge eller en annen vare, legger du selv inn ny bestilling på ønsket vare i nettbutikken, og så returnerer du den varen du ikke ønsker å beholde med PostNord retur. Retur er gratis forutsatt at du returnerer varene med PostNord som beskrevet under. 

 

Bruk returetiketten som var vedlagt i esken ved mottak av varen. Manglet returetiketten eller du har mistet den, kan du eventuelt printe ut returetikett selv:  

• Gå til PostNord retur og fyll ut elektronisk returetikett. Du velger der retur med returkode og skriver NETTRETUR med store bokstaver.

• Har du ikke mulighet for å printe ut selv – kontakt oss på hoy@houseofyarn.no så sender vi en returetikett i posten. 

 

Varene du returnerer til oss krediteres Vipps eller Klarna når vi mottar returen på vårt lager.

Når vi har behandlet din retur vil tilknyttet faktura bli oppdatert. Dersom du har valgt faktura i Klarna og ikke betalt den, vil varen(e) slettes fra fakturaen og du vil få tilsendt en oppdatert faktura med epost. Har du allerede betalt med kort når du bestilte, eller betalt tilsendt faktura vil du få tilbakebetalt fra Klarna i løpet av 1-5 virkedager etter at returen er behandlet hos oss.

 

Merk deg at:

 Behandlingstid på en retur kan ta opp til 2 uker fra vi har mottatt returen.

 Har du ikke betalt fakturaen fra Klarna kan det være en fordel å fryse fakturaen din, hvis f.eks. forfallsdatoen er like rundt hjøret, slik du unngår purringer.

 Du kan enkelt fryse fakturaen (rappotere en retur) via "min side" på www.klarna.no, via Klarna sin egen app eller på tlf  til deres kundeservice 21018991.

 Dersom du ikke betaler fakturaen innen forfall og heller ikke gir beskjed til Klarna at varene returneres og fakturaen skal fryses i påvente av behandling av retur kan det påløpe purregebyr fra Klarna på den ubetalte fakturaen. Eventuelle purregebyr fra Klarna står du som kunde selv ansvarlig for å dekke.

 

NB! Vi tar ikke imot retur av utsalgsvarer som ikke lenger er i sortimentet, med mindre det er en feil på varen. I slike tilfeller behandles det som reklamasjon. 

Er det feil på en vare som er kjøpt på utsalg og som er utgått fra vårt sortiment, vil vi forsøke å finne en løsning for deg, forutsatt at du kontakter oss inne 30 dager etter at varen er kjøpt.

Ta kontakt med oss på hoy@houseofyarn.no

 

Angrerett og retur

1. Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp.

Angreretten gjelder for varer og for enkelte tjenester. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist). Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til 1 år. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den. Her kan du laste ned ANGRERETTSKJEMA 

 

2. Alle produkter skal sendes tilbake til oss innen rimelig tid.

Vi vil at du skal være mest mulig fornøyd med kjøpet ditt, også når du ombestemmer deg, derfor har vi har gratis retur. Du har likevel risikoen for transporten tilbake til oss. 

 

3. Tilbakebetaling skal normalt finne sted innen 14 dager etter at vi mottar produktet fra deg.

Produktet sendes tilbake til oss i originalemballasjen, sammen med RETURSKJEMA som er vedlagt forsendelsen.

Har du kastet eller mistet RETURSKJEMAET kan du laste det ned HER.

 

Har du ikke mulighet for å printe ut selv? 

Kontakt oss på hoy@houseofyarn.no så sender vi skjemaene til deg  i posten.