Angrerett, retur & bytte

 

Feil med leveransen

Skulle du mot formodning motta en forsendelse med feil, er det bare å ta kontakt med vårt kundesenter på post@houseofyarn.no, så hjelper vi deg med å få korrekte varer. Det skjer ikke ofte, men pakkingen blir gjort av oss personlig, og da kan det en sjelden gang snike seg inn en feil.

 

Skade på leveransen

Har pakken fått en skade under transporten? Hvis dette skulle skje, kontakt oss på post@houseofyarn.no, så skal vi hjelpe deg med å få tilsendt nye varer hvis det er nødvendig.

 

Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten gjelder for varer og for enkelte tjenester.

Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist).

Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til 1 år.

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den.

Alle produkter skal sendes tilbake til oss innen rimelig tid. Vi vil at du skal være mest mulig fornøyd med kjøpet ditt, også når du ombestemmer deg, derfor har vi har gratis retur. Du har likevel risikoen for transporten tilbake til oss. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg.

Produktet sendes tilbake til oss i originalemballasjen, sammen med angrerettskjema som ble sendt på mail til deg når du bestilte. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet.

 

Angrerettskjema kan også lastes ned her

 

Retur av varer

Du kan selvsagt returnere varene du har kjøpt hos oss om du har ombestemt deg. Det som er viktig er at produktesken eller emballasjen rundt produktet er i uåpnet, original stand og ikke skadet. Hos oss får du 60 dagers returrett hvis varen er i original innpakning og stand.

 

Bytte varer

Ble ikke fargen eller garnet helt som du tenkte deg? Det er ikke noe problem. Vi vet hvor kjedelig det er å vente på nytt garn, man vil jo sette i gang å strikke!

For at garnbytte skal gå så fort og enkelt som mulig for deg, kan du kjøpe garnet du heller vil ha i nettbutikken med en gang. Det du ikke vil beholde sender du i retur til oss, så får du pengene tilbake. Best av alt, retur er gratis, uansett!

Returseddel

For å spare miljøet for unødig papiravfall kan du kan laste ned returseddelen og printe ut hvis du får behov for det. Tast inn koden NETTRETUR (Husk at alt skal skrives med store bokstaver). Du laster ned returseddelen her

 

Har du ikke en printer send oss en epost og vi sender returseddelen til deg i posten. 

 

Husk, hos hoy.no har du alltid gratis retur!

 

Ta kontakt med kundeservice på post@houseofyarn.no hvis du har spørsmål rundt retur.