Angrerett, retur & bytte

Feil, mangler eller skade

Har forsendelesen feil eller mangler? Er noe blitt skadet ved ankomst? Ta straks kontakt med vårt kundesenter på post@houseofyarn.no, så hjelper vi deg. 

Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten gjelder for varer og for enkelte tjenester. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist). Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til 1 år. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den.

 

Alle produkter skal sendes tilbake til oss innen rimelig tid. Vi vil at du skal være mest mulig fornøyd med kjøpet ditt, også når du ombestemmer deg, derfor har vi har gratis retur. Du har likevel risikoen for transporten tilbake til oss. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg. Produktet sendes tilbake til oss i originalemballasjen, sammen med angrerettskjema som ble sendt på mail til deg når du bestilte. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet.

Angrerettskjema kan lastes ned her!

Retur av varer

Du kan selvsagt returnere varene du har kjøpt hos oss om hvis ombestemmer deg. Produktesken eller emballasjen rundt produktet må være i original stand og uskadet. Hos oss får du 60 dagers returrett hvis varen er i original innpakning og stand.

Bytte varer

Ble ikke fargen eller garnet helt som du tenkte deg? Vi bytter selvsagt! For at byttet skal gå så fort og smidig som mulig, kan du kjøpe den varen du heller vil ha i nettbutikken med en gang. Det du ikke vil beholde sender du i retur til oss, og innbetalt beløp refunderes via Klarna.  

Returseddel

Hos hoy.no har du alltid gratis retur. Returseddelen fyller du ut og laster ned her. 

Skriv NETTRETUR med store bokstaver i feltet for returkode. Har du ikke tilgang på printer selv? Send oss en e-post og vi sender returseddelen hjem til deg i posten. Ta gjerne kontakt med kundeservice på post@houseofyarn.no hvis du har spørsmål angående retur.