Radteller med låsing - Rosa

kr 59,00
På lager
Totalt:

Rosa radteller med låsing. Rask og enkel i bruk. Perfekt hjelpemiddel for deg som ikke ønsker å telle over radene til slutt. For hver omgang trenger du bare klikke en gang på radtelleren. På den måten kan du strikke like mange omganger på neste arm, sokk, leggvarmer eller hva det måtte være. Radtelleren kan låses sånn at du fint kan legge fra deg prosjektet for en periode, og likevel ha kontroll på omgangene ved start igjen.

Bånd til å henge radtelleren rundt halsen følger med.

Har du sett disse?
 1. Radteller - Blå
  KnitPro
  kr 29,00 kr 20,30

  Liten blå radteller som du kan montere på pinnene du bruker. Et kjekt hjelpeverktøy som hjelper deg å holde kontroll på hvor mange omganger du har strikket på en sokk, arm, leggvarmer eller lignende. 

  Radtelleren kan monteres på pinner i størrelsen 2 - 5 mm.

  Les mer
 2. Radteller - Rød
  KnitPro
  kr 29,00 kr 20,30

  Rød og hvit radteller som kan monteres på pinnene du bruker. Et kjekt hjelpeverktøy som hjelper deg å holde kontroll på hvor mange omganger du har strikket på en sokk, arm, leggvarmer eller lignende. 

  Radtelleren kan monteres på pinner i størrelsen 4,5 til 6,5 mm.

  Les mer
 3. Pinnemåler, rund - Natur
  KnitPro
  kr 29,00

  Pinnemåler fra KnitPro måler pinnestørrelser fra 4-12 mm. Diameter på pinnemåleren er 6 cm, og kan også benyttes til å måle firkantpinner. Et hjelpeverktøy som anbefales alle strikkeglade.

  Les mer