Mynte Hentesett, Natur

DSA 56-09

  kr 435,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Trine Lise Høyseth
  • Passer til
   Baby, Gutt, Jente

  Mynte Hentesett i Natur, strikket med Hexa og Sky, er hentet fra Sweet Alpakka Baby og Kids - katalogen fra Du Store Alpakka. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Heldig er den ungen som får skuffen fylt av deilig hjemmestrikk når det går mot vår. Er det flere i flokken som ønsker seg verdens mykeste alpakka, har vi en plan. I dette heftet finner du oppskrifter som matcher en som er bitteliten med en som er litt større. Hvor herlig er ikke det! Mens babyen får skjønne sett med babyteppe eller kosepose, kan storesøster og storebror stille i samme flotte design i søskenversjon.

  I denne katalogen finner du supersøte hentesett, skjønne kjoler både til hverdager og fine festdager og fargeglad barnehagestrikk. Når du nå skal strikke til de minste, er det mange gode grunner til å velge garn fra Du Store Alpakka. Vi velger for det første kun den beste fiberkvaliteten. Alpakka er langt mykere enn saueull, og selv den sarteste kan tåle vår alpakka rett på huden. Alpakka er en såkalt hypoallergenisk fiber, og risikoen for allergiske reaksjoner er minimal. Fiberen inneholder dessuten naturlig svovel som er gunstig for sart hud. Ingenting er så silkemykt og lunt som alpakka.

  STØRRELSER
  Body 0-3 (6) 9 (12) mnd
  Kyse og sokker 0-3 (6-9) 12 mnd
  Pose 0-3 mnd


  PLAGGETS MÅL
  Body
  Overvidde ca 39 (43) 47 (51) cm
  Hel lengde ca 32 (35) 38 (41) cm
  Pose
  Vidde ca 44 cm
  Hel lengde ca 52 cm

  PINNEFORSLAG
  Body, kyse og sokker Liten rundp og strømpep nr 2,5
  Heklenål nr 2,5
  Pose Strømpep og liten rundp nr 7
  Heklenål nr 7


  TILBEHØR (følger ikke med i strikkepakken)
  Body 3 knapper
  Pose 5 knapper

  STRIKKEFASTHET
  Body, kyse og sokker 32 m glattstrikk med SKY på p nr 2,5 = 10 cm
  Pose 15 m glattstrikk med HEXA på p nr 7 = 10 cm
  20 m Daisy mønster med HEXA på p nr 7 = 10 cm

  Husk:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.