Buttercup Genser og Skjerf

CP-32

  kr 2 225,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Camilla Pihl by House of Yarn
  • Passer til
   Dame

  Buttercup genser og Skjerf, hentet fra Camilla Pihl Collection til House of Yarn. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir, sammen med garnet du trenger.

  Velkommen til CAMILLA PIHLs kreative univers og vår vakreste strikkekolleksjon! Dette spennende samarbeidet, mellom Camilla Pihl og House of Yarn, er et resultat av Camillas interesse for strikking, og et stort ønske om å bringe et eget design- og garnkonsept til live.

  TAKK FOR AT DU HJELPER OSS Å HJELPE!

  Hver gang du kjøper garn fra CAMILLA PIHL COLLECTION, går en del av summen tilbake til de som sørger for at vi kan strikke i dette utrolig vakre garnet med så fantastiske egenskaper.
  For hver kilo garn vi selger, går én dollar til driften av Mirasol-skolen høyt oppe i Andesfjellene – et skoleprosjekt i Peru som nå støttes av strikkere over hele verden. Et sted skolegang ikke var en selvfølge for alpakkagjeternes barn. Skolen er et håp for fremtiden. Det betyr at disse barna faktisk har en fremtid. De er ikke bundet til den samme fattigdommen i analfabetisme som generasjonene før dem.

  Tusen takk for at du hjelper oss å hjelpe!

  STØRRELSER 

  Genser S (M) L (XL)
  Skjerf One Size

  OBS! Se plaggets mål og finn riktig størrelse


  PLAGGETS MÅL
  Genser
  Overvidde ca 99 (107) 116 (127) cm
  Hel lengde ca 56 (58) 60 (62) cm
  Ermelengde ca 48 cm, likt alle størrelser

  Skjerf
  Lengde ca 2 meter
  Bredde ca 45 cm

  PINNEFORSLAG
  Stor og liten rundp og strømpep nr 7
  Heklenål nr 7


  STRIKKEFASTHET
  14 m glattstrikk på p nr 7 = 10 cm

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.