Bassettgenseren & Løshals

DG 354-03

  kr 1 089,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Line Langmo by House of Yarn
  • Passer til
   Dame

  Bassettgenseren og løshals, strikket med Line Langmo Påfugl garn, er hentet fra Strikk Med Line Langmo - katalogen til Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  "Hvert år når luften begynner å bli litt crispy og vi går mot kaldere dager, finner jeg frem strikketøyet. Det slår aldri feil. Jeg elsker fine strikkeplagg, og på denne tiden av året er de like fine på fjellet som i hverdagen i byen. Nå er jeg inspirert av alle de fine fargene i trendbildet, men her står du selvfølgelig helt fritt til å bruke de fargene og fargekombinasjonene du liker best. Bare ta en titt på den nye PIXIEGENSEREN med dip dye-effekt. Jo rarere fargekombinasjoner, jo gøyere er det, – og det blir superlekkert uansett!

  Nå håper jeg at du finner noen som inspirerer deg til å ta pinnene og strikketøyet fatt – og at du deler på Insta! Det gleder jeg meg til.

  Hilsen fra Line Langmo"

  STØRRELSER
  S (M) L (XL)


  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 97 (107) 117 (127) cm
  Hel lengde ca 55 (57) 59 (61) cm
  Ermelengde ca 43 cm (likt alle størrelser)

  PINNEFORSLAG

  Stor rundp og strømpep nr 6


  STRIKKEFASTHET

  18 m x 22 p vrangbordstrikk med 2 vridd r, 1 vr på p nr 6 = 10 x 10 cm

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.