Gemma Genser, Terracotta

DG 355-01

  kr 1 262,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   DM Collection
  • Passer til
   Dame

  Gemma Genser i Terracotta, strikket med Alpakka Forte er hentet fra Winter Warmers-katalogen fra Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Striper, striper, striper! Overalt og i alle mulige farger og bredder. Og trendy blokk-farger. Med glimt i øyet strikker vi patchwork-plagg satt sammen av ermer, kanter, for- og bakstykker i forskjellige farger. Gøy og bittelitt småvilt.

  Da er det på tide å bli kjent med ALPAKKA FORTE – et for­sterket alpakkagarn i 80 prosent alpakka og 20 prosent nylon. Garnet er like mykt og behagelig som ren alpakka, og kommer i mange vakre, mykt melerte fargenyanser.

  Vi anbefaler Alpakka Forte til alle typer strikkeplagg. Garnet er nydelig til fint tilbehør, samt tynnere sokker og strømper. Og selvsagt er forsterket alpakka supert til barneklær som skal tåle røff bruk og slitasje.


  STØRRELSER
  S (M) L (XL)


  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 91 (99) 107 (116) cm
  Hel lengde ca 67 (69) 71 (72) cm
  Ermelengde ca 50 (51) 52 (53) cm

  PINNEFORSLAG
  Stor og liten rundp og strømpep nr 4 og 4,5


  STRIKKEFASTHET
  17 m glattstrikk med 1 tråd ALPAKKA FORTE + 1 tråd ERLE på p nr 4,5 = 10 cm
  25-26 omganger glattstrikk med dobbel tråd på p nr 4,5 = 10 cm

  Husk:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.