Palmagenseren, Hvit

DG 356-03
Fra kr 0,00

Utsolgt

Nøkkelinformasjon
  • Designer
    Line Langmo by House of Yarn
  • Passer til
    Dame

Palmagenseren i Hvit, strikket med Line Langmo Påfugl garn, er hentet fra Strikk med Line Langmo og Mini - katalogen til Du Store Alpakka. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

"Olivia & jeg synes det er gøy å matche, og nå elsker vi Pixiegenseren med lekker dip dye-effekt til oss begge. Palmagenseren er helt ny og årets ultimate kosegenser – tykk og god og supermyk og superrask å strikke på tykke pinner! Og det er deilig for da kan jeg raskt sette i gang med et nytt strikkeprosjekt.

Jeg har den, og nå har Olivia også fått 70-tallsgenseren. Den er nydelig kjappstrikket, og er et supert startprosjekt for nybegynnere.

Nå håper jeg at du finner et koselig strikkeprosjekt til din mini, og bare husk at det er mange flere farger i Påfugl-garnet enn det jeg har plukket ut her." 

Lykke til!
Line Langmo


STØRRELSER
S (M) L (XL)


PLAGGETS MÅL
Overvidde ca 110 (120) 130 (140) cm
Hel lengde ca 66 (68) 70 (72) cm
Ermelengde ca 45 cm (likt alle størrelser

PINNEFORSLAG
Stor rundp og strømpep nr 8 og 9
Liten rundp nr 8


STRIKKEFASTHET
10 m glattstrikk med dobbelt garn på p nr 9 = 10 cm

Husk:
Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.