Soria Moria

DG 358-01

  kr 1 312,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Bente Presterud Røvik
  • Passer til
   Dame

  Soria Moria Genser i Gråblå er hentet fra Dale Gull - Trend og Tradisjon katalogen fra Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Denne Dale-skatten er hentet fra arkivet til Dale Garn. Den er 60-70 år gammel og er et ekte er tradisjonsmønster som gleder stadig nye generasjoner. Dette er en viktig del av vår kulturarv som vi ønsker å holde i hevd, det gjør vi når vi relanserer noen av de gode gamle, lar oss inspirere og bruker mønsterelementene på nye måter.

  Vi har fokus på råvarene. Vi vil ha ekte vare, tradisjonsrik ull og naturlige fiber. Det synes vi er særs viktig når du legger utallige timer i et praktplagg. Vi velger ull med lanolin som gir mykere garn, øker ullas selvrensende egenskaper og gjør at plagget er vannavstøtende. Eller strikk med vår aller beste ull-alpakka og ren ull som er sertifisert økologisk og etisk. Ull puster, isolerer og holder deg varm selv når den er fuktig og våt. Derfor anbefaler vi ubehandlet ull og alpakka til ditt neste strikkeprosjekt. Mer ekte blir det ikke.

  STØRRELSER
  S (M) L (XL) XXL 

  PLAGGETS MÅL 
  Overvidde ca 146 (152) 158 (165) 171 cm
  Hel lengde ca 65 (66) 67 (69) 70 cm
  Ermelengde ca 43 cm alle størrelser 

  PINNEFORSLAG
  Stor og liten rundp og strømpep nr 2 og 3 

  STRIKKEFASTHET
  25 m glattstrikk på p nr 3 = 10 cm

  HUSK:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.