Honeycombgenseren til Barn, Hvit og Rosa

DG 360-08

  kr 792,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Line Langmo by House of Yarn
  • Passer til
   Jente

  Honeycombgenseren i Hvit og Rosa, til Barn i Line Langmo Påfugl er hentet fra Indigo Summer med Line Langmo og Mini - katalogen fra Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Line Langmo deler oppskrifter med hennes vår- og sommerfavoritter til henne selv og barna, og hva er mer sommer enn blå jeans, crispy hvitt og de freshe fargene i blåskalaen sammen med noen duse, delikate pasteller. Akkurat det er INDIGO SUMMER fylt av.

  Når mamma elsker jeans og strikk, blir det mye det samme til lille Olivia og Orion. Olivia synes det er veldig morsomt når vi matcher. Det vet jeg at mange som strikker også liker, for så snart jeg legger ut ny strikk får jeg spørsmål om størrelser til barn. Derfor kommer de fleste av mine oppskrifter i mini-me-størrelser fra 2-12 år også.

  STØRRELSER
  2-4 (6-8) 10-12 år 

  PLAGGETS MÅL 
  Overvidde ca 64 (80) 96 cm
  Hel lengde ca 36 (42) 48 cm
  Ermelengde ca 29 (35) 41 cm 

  PINNEFORSLAG
  Stor rundp og strømpep nr 8 og 10
  Hjelpep 

  STRIKKEFASTHET
  9 m glattstrikk med 2 tråder på p nr 10 = 10 cm. 1 flette over 12 m på p nr 10 måler 8 cm

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.