Amalia Genser, Grønn

DG361-01
Fra kr 0,00

Utsolgt

Nøkkelinformasjon
  • Designer
    Trine Lise Høyseth
  • Passer til
    Dame

Amalia Genser i Grønn er hentet fra katalogen Sweet Summer in the City fra Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

Denne katalogen har nydlige oppskrifter i Pure LINO. Det er et garn i 85 prosent økologisk, resirkulert lin-rayon og 15 prosent ny, naturlig lin. Den fineste linkvaliteten som ellers ville blitt avfall, blir gjenbrukt og resirkulert til et moderne luksusgarn. Selve hydrolyseprosessen fra tekstilavfall til ny lin-rayon foregår i lukkede anlegg, og med denne økologiske og bærekraftige teknologien unngår man miljøskadelige utslipp.

Plagg i Pure LINO er myke og puster godt, er fuktabsorberende og behagelig på huden. Det er egenskaper som er lik plantefiber som lin og bomull, og siden lin ikke isolerer varme er det ideelt til all sommerstrikk. Vi tipper du vil elske garnet til alle typer strikke- og hekleprosjekter, og siden det er så mykt er det nydelig til barn og babystrikk også.

STØRRELSER
S (M) L (XL) XXL


PLAGGETS MÅL
Overvidde ca 89 (98) 109 (120) 131 cm
Hel lengde ca 58 (60) 62 (64) 66 cm
Ermelengde ca 51 (50) 49 (48) 47 cm

PINNEFORSLAG

Stor rundp nr 3,5
Stor og liten rundp nr 3
Hjelpep


STRIKKEFASTHET

22 m glattstrikk på p nr 3,5 = 10 cm

Husk:

Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.