Fiona Genser

DG361-14

  kr 690,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Anne-Kirsti Espenes
  • Passer til
   Dame

  Fiona Genser er hentet fra katalogen Sweet Summer in the City fra Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Denne katalogen har nydlige oppskrifter i Pure LINO. Det er et garn i 85 prosent økologisk, resirkulert lin-rayon og 15 prosent ny, naturlig lin. Den fineste linkvaliteten som ellers ville blitt avfall, blir gjenbrukt og resirkulert til et moderne luksusgarn. Selve hydrolyseprosessen fra tekstilavfall til ny lin-rayon foregår i lukkede anlegg, og med denne økologiske og bærekraftige teknologien unngår man miljøskadelige utslipp.

  Plagg i Pure LINO er myke og puster godt, er fuktabsorberende og behagelig på huden. Det er egenskaper som er lik plantefiber som lin og bomull, og siden lin ikke isolerer varme er det ideelt til all sommerstrikk. Vi tipper du vil elske garnet til alle typer strikke- og hekleprosjekter, og siden det er så mykt er det nydelig til barn og babystrikk også.


  STØRRELSER
  XS (S) M (L) XL


  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 84 (91) 98 (105) 114 cm
  Hel lengde ca 60 (62) 64 (66) 68 cm
  Ermelengde ca 45 (46) 47 (48) 48 cm

  PINNEFORSLAG

  Liten og stor rundp og
  strømpep nr 3 og 3,5


  STRIKKEFASTHET

  22 m glattstrikk på p nr 3,5 = 10 cm
  30 omganger glattstrikk på p nr 3,5 = 10 cm

  Husk:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.