Bassett Hals til Barn

DG 362-06

  kr 693,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Line Langmo by House of Yarn
  • Passer til
   Jente, Annet

  Bassett Hals til barn i Line Langmo Påfugl er hentet fra Candy Crush med Line Langmo og Mini katalogen fra Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Line Langmo strikket sin første genser i Påfugl-garn. Hun bare elsket det pusete, myke garnet i de fantastiske fargene. Og det er ingen tvil. Det ble et varig kjærlighetsforhold. Hele tiden oppdager hun nye farger og farge­sammensetninger, og uansett hvor sære og rare fargene er hver for seg, blir det fantastisk når man strikker dem sammen – alt blir fint i Påfugl!

  Det er nettopp det CANDY CRUSH handler om! Lines fineste gensere kan du strikke i delikate, «snille» ton-i-ton-farger – eller som her; dra på med småville og gærne fargekombinasjoner. Hun elsker det! Og det er fantastisk gøy å kle barna i så glade farger. Og hvem vet. Kanskje finner du også en helt ny favoritt?

  STØRRELSER
  One size 

  PINNEFORSLAG
  Liten rundp nr 6 

  STRIKKEFASTHET
  18 m x 22 p vrangbordstrikk med 2 vridd r, 1 vr på p nr 6 = 10 x 10 cm

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.