Paxgenseren, Svart

DG 362-09

  kr 891,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Line Langmo by House of Yarn
  • Passer til
   Dame

  Paxgenseren i Svart Line Langmo Påfugl er hentet fra Candy Crush med Line Langmo og Mini katalogen fra Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Line Langmo strikket sin første genser i Påfugl-garn. Hun bare elsket det pusete, myke garnet i de fantastiske fargene. Og det er ingen tvil. Det ble et varig kjærlighetsforhold. Hele tiden oppdager hun nye farger og farge­sammensetninger, og uansett hvor sære og rare fargene er hver for seg, blir det fantastisk når man strikker dem sammen – alt blir fint i Påfugl!

  Det er nettopp det CANDY CRUSH handler om! Lines fineste gensere kan du strikke i delikate, «snille» ton-i-ton-farger – eller som her; dra på med småville og gærne fargekombinasjoner. Hun elsker det! Og det er fantastisk gøy å kle barna i så glade farger. Og hvem vet. Kanskje finner du også en helt ny favoritt?

  STØRRELSER
  S (M) L (XL) 

  PLAGGETS MÅL
  Overvidde ca 109 (120) 131 (142) cm
  Hel lengde ca 62 (64) 66 (68) cm
  Ermelengde ca 48 cm (ikt alle størrelser inkl ermetopp) 

  PINNEFORSLAG
  Stor rundp og strømpep nr 5,5
  Heklenål nr 6 

  HEKLEFASTHET
  11 st x 6 rader med nål nr 6 = 10 x 10 cm 

  STRIKKEFASTHET
  18 m vrangbord med 2 vridd r, 2 vr på p nr 5,5 = 10 cm

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.