Grillgenser, Natur og Lillafarger

DG 364-01

  kr 902,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Dale Garn
  • Passer til
   Dame

  Grillgenser med rundfelling i Lillafarger er hentet fra Dale Gull - Kofter og Maskemagi katalogen fra Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Både GRILLGENSEREN og GRILLKOFTA har sklidd over utallige strikkepinner i flere tiår, men til nå har oppskriften vært med isatte ermer og primærsnitt. Og det er helt klart ikke strikkefolkets favoritt.

  Vi synes både RALLAR og GRILL blir superlekre i fineste Dale Alpakka, Alpakka Forte og Alpakka Space Dye. Bonusen er at du kan velge din favoritt – og siden løpelengden og strikkefastheten er den samme kan du gjerne blande alle tre. Du får et lett og supermykt plagg, og det er greit å vite at Dales alpakka har flere «best-i-test»-resultater som viser at det holder seg svært godt i bruk og vask og ikke siger. Dette er plagg du får glede av – lenge. Det synes vi er særs viktig når du legger utallige strikketimer i et praktplagg. 

  STØRRELSER
  XS (S) M (L) XL (XXL) 

  PLAGGETS MÅL 
  Overvidde ca 86 (96) 102 (109) 115 (122) cm
  Hel lengde ca 58 (60) 62 (64) 66 (68) cm
  Ermelengde ca 49 cm i alle størrelser 

  PINNEFORSLAG
  Stor og liten rundp og strømpep nr 3 og 3,5 

  STRIKKEFASTHET
  25 m x 28 p glattstrikk på p nr 3,5 = 10 x 10 cm

  HUSK:
  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.