Rallargenser, Rødlilla

DG 364-07

  kr 820,00

  Totalt:
  Fra kr 0,00

  På lager

  Størrelser
  Nøkkelinformasjon
  • Designer
   Dale Garn
  • Passer til
   Dame

  Rallargenser i Rødlilla for Dame er hentet fra Dale Gull - Kofter og Maskemagi katalogen fra Dale Garn. Her på HOY.no får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.

  Det er ikke lenge siden Rallargenseren gikk viralt i strikkekretsene her hjemme. Det tok faktisk helt av da Lothepus brukte nettopp den i realityserien Fjorden Cowboys på TV2, og det er ikke helt umulig at den av samme grunn er en av Nordmannens genserfavoritter.

  Synes du som oss – at det er litt vanskelig å sette sammen harmoniske farger i mønsterstrikk? Da er det kanskje akkurat dette du trenger; fresh inspirasjon og de fineste klassikerne i nye, delikate farger.

  Vi synes både RALLAR og GRILL blir superlekre i fineste Dale Alpakka, Alpakka Forte og Alpakka Space Dye. Bonusen er at du kan velge din favoritt – og siden løpelengden og strikkefastheten er den samme kan du gjerne blande alle tre. Du får et lett og supermykt plagg, og det er greit å vite at Dales alpakka har flere «best-i-test»-resultater som viser at det holder seg svært godt i bruk og vask og ikke siger. Dette er plagg du får glede av – lenge. Det synes vi er særs viktig når du legger utallige strikketimer i et praktplagg. 

  STØRRELSER 
  XS (S) M (L) XL (XXL) 

  PLAGGETS MÅL 
  Overvidde 83 (90) 99 (107) 118 (130) cm 
  Lengde 58 (60) 62 (65) 67 (68) cm 
  Ermelengde 49 cm alle størrelser eller ønsket lengde 

  PINNEFORSLAG 
  Stor og liten rundp og strømpep nr 3 og 3,5 

  STRIKKEFASTHET 
  25 m glattstrikk og mønster på p nr 3,5 = 10 cm

  HUSK:

  Ved kjøp av strikkepakke får du en komplett pakke med garn, og en gratis strikkeoppskrift på papir. Oppskriften blir også sendt som PDF på e-post. Du vil også få med vaskelapp helt gratis, hvis vi har vaskelapp til garnet som er brukt. Tilbehør, som for eksempel knapper og glidelås, følger ikke med.